LJUBITI SE

Sanjao sam Tumačenje sna
LJUBITI SE

Sa prijateljima: pomirenje; sa umrlima: smrt; gledati druge da se ljube: žalost; sa voljenom osobom: sreća posle nemirnih časova; sa svojom ženom/mužem: svađa u kući; sa tuđom ženom/mužem: dobar znak za sve što počneš.

Ljubljenje – Šta znači sanjati da se ljubiš?

Ljubljenje u snovima predstavlja gotovo uvek pozitivne snove, i to bilo da se ljubite sa voljenom osobom ili članovima porodice ili nepoznatim licima. Ipak ako sanjate romantične poljupce koji su na neprimerenom mestu ili sa neprimerenom osobom mogu imati i negativno značenje. U nastavku sanovnika pročitajte više o značenju poljubaca i ljubljenja u snovima.

ljubiti-se.jpg

Sanjati da se ljubite sa prijateljem u obraz
Ako se u snu ljubite sa prijateljem, to je znak da ćete se sa nekim pomiriti. Moguće je da ste se udaljili od  prijatelja zbog stvari koje vam sada izgledaju smešne, a ranije su delovale vrlo ozbiljno. Iako je prošlo dosta vremena, vi se sećate zajedničkih doživljaja i osećate nostalgiju za tim vremenima. Nemojte dozvoliti da vas ponos spreči da obnovite veze koje su zaista vredele. To vam i vaša podsvest ovim snom poručuje.

 

Sanjati francuske poljupce sa prijateljem
Predstoji vam romantična veza sa osobom koja je oduvek pored vas i koju do sada niste tako gledali. Veza će biti izuzetno uspešna i sa srećnim završetkom.

Sanjati da ljubite umrlu osobu
Kada sanjate da se ljubite sa umrlom osobom, to upozorava na smrt poznanika. Moguće je da ste se setili ili pričali o nekome ko je preminuo. To vas je opteretilo pa ste sanjali ovaj san, a u tom slučaju san nema neko posebno značenje.

Videti druge da se ljube
Ako u snu gledate druge da se ljube, to je simbol tuge. Verovatno vam se sviđa osoba koja je zauzeta. Zbog toga ste očajni što se projektuje i u vašim snovima. Nesrećni ste jer ne možete da budete sa osobom koja vam se čini savršenom i najboljim izborom za vas. Potrudite se da sagledate stvari realno i možda ćete otkriti da ste je/ga idealizovali. Čim niste zajedno, mora da postoji neki razlog zašto je to dobro.

Sanjati da se ljubite sa voljenom osobom 
Kada sanjate da se ljubite sa voljenom osobom, to je znak da možete da se opustite jer vam slede prijatni trenuci posle burnih rasprava. Ako ste u poslednje vreme imali nesuglasice, probleme ćete najbolje rešiti u krevetu. Imaćete romantičan seks posle koga će vaš odnos biti mnogo bolji. Kada se u snu ljubite sa mužem/ženom, to implicira da vas očekuju svađe u kući koje izaziva nečija porodica. Moguće je da se u vaše bračne i porodične odnose meša rodbina koja vam dodatno komplikuje život. Dajte im jasno do znanja da ćete sami rešavati svoje probleme. Ako vidite da se partner oslanja na njihovu podršku, ozbiljno popričajte sa njim/njom.

 

Žena ili devojka da sanjaju romantičan poljubac sa drugom ženom
Ovaj san označava da se potajno suzdržavate od nekih društveno ustaljenih normi morala i etike.  Može da označava i nekakvu unutrašnju borbu.

Muškarac da sanja romantičan poljubac sa drugim muškarcem
Ovaj san označava da se potajno suzdržavate od nekih društveno ustaljenih normi morala i etike.  Može da označava i nekakvu unutrašnju borbu.

Sanjati da se ljubite sa tuđim mužem ili ženom, momkom ili devojkom
Kada se u snu ljubite sa tuđim mužem/ženom, to znači da vam ide od ruke sve što započnete. Ako planirate da promenite posao, ovo je idealan trenutak za to. Imate mogućnost da otputujete sa partnerom. Iako vam se na prvi pogled to ne čini kao dobra odluka, shvatićete da vam je pomogla da učvrstite vezu. Ovo je vaših 5 minuta i iskoristite ih najbolje što možete.

Sanjati da se ljubite u obraze sa nepoznatim osobama
Steći ćete ili će neka osoba neočekivano steći vaše poštovanje.

Sanjati da se ljubite sa ocem ili majkom u obraze
Predstoji vam kraći ili duži put. Moguće je da će vaši roditelji biti zabrinuti za vas zbog nekog drugog razloga.

Sanjati da ljubite oca ili majku na romantičan način
Predstoji vam sramota, koju možete izbeći ako ne budete ishitreno reagovali, nego ostavite neočekivanu situaciju da odstoji par dana pa onda donesete zaključak

Sanjati da se ljubite sa bratom ili sestrom u obraze ili čelo
U snu poljubiti brata ili sestru označava da ako ste mlađi od njih oni polako počinju prihvatati da odrastate. Ako ste pak stariji od njih, onda ste vi taj koji počinje prihvatati da oni više nisu deca i da odrastaju.

Sanjati romantične poljupce sa bratom ili sestrom
Ako ljubite brata ili sestru na romantičan način u snu, znači spajanjem usana i ako sam san ima romantičnu ili erotsku konotaciju to označava skoru sramotu u javnosti koju nećete moći izbeći.

Poljubiti životinju
Ako u snu poljubite mačku ili psa ili neko drugu životinju i pri tom se osećate brižno, to znači da ste brižna osoba i na javi, i da su vaši prijatelji i bližnje osobe jako sretni što vas imaju.

Poljubiti bebu u snu
Ako ljubite bebu u snu to označava da vam predstoji dobra zabava sa prijateljima.

Sanjati da ljubiš trudnicu
Ljubiti trudnicu u snu označava, stabilan i srećan život.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste se skoro ljubili sa prijateljima, svojom ili tuđom ženom/mužem, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ljubljenja

Ljubljenje je dodir usnama koji ima više značenja. Njime se može iskazati poštovanje, pozdrav, naklonost ili intezivan ljubavni doživljaj.