LJUBOMORA

Sanjao sam Tumačenje sna
LJUBOMORA

Ljubomora u snu znači da si bez razloga zabrinut na javi, žalost.

Šta znači sanjati ljubomoru?

Ako ste u snu ljubomorni, to implicira da ste na javi zabrinuti. Moguće je da se na poslovnom ili privatnom planu osećate ugroženo zbog čega ste konstantno na oprezu i strahujete da će se neko pokazati bolje od vas. Nemate dovoljno samopouzdanja i nikad niste u potpunosti zadovoljni onim što ste pokazali.

 

Sanjati da je neko ljubomoran na vas je upozorenje se čuvate zavidnih ljudi. Može se desiti da će neko pričati laži o vama jer niste pristali da uradite ono što vam je tražio/la. Iako će ljudi iz okruženja znati da se radi o osvetoljubivoj osobi, neće vam biti svejedno što ste glavna tema čiju prošlost svi prepričavaju.

 

Kada u snu poričete da ste ljubomorni, to označava žalost. Verovatno ćete u narednom periodu videti vaše vršnjake koji su ispunili ciljeve koje vi smatrate bitnim u životu. U poređenju sa njima, delovaćete sebi kao gubitnik/ca koji/a je propustio/la mnoge prilike i čije je vreme odavno prošlo.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro bili ljubomorni, ili je neko na vas ljubomora, to je sigurno ostavilo jak utisak.

Definicija ljubomore

Ljubomora je negativno osećanje koje se zasniva na posesivnoj ljubavi, tj. realnoj ili izmišljenoj pretnji da će voljena osoba biti izgubljena.