LJUDOŽDER

Sanjao sam Tumačenje sna
LJUDOŽDER

Sanjati ljudoždera znači da se ne nadaš ničemu dobrom.

Šta znači sanjati ljudoždera (kanibala)?

Ako u snu vidite ljudoždera, to je upozorenje da se ne nadate ničemu dobrom. Moguće je da će vam se u narednom periodu izdešavati mnogo loših stvari koje će vas uzdrmati i izbaciti iz koloseka. Bićete primorani da prekinete ono što ste započeli i da se posvetite problemima za koje ste bili uvereni da su rešeni.

 

Sanjati da ste vi ljudožder ukazuje da gledate svoje interese. Iskustvo vas je naučilo da, prvenstveno, morate o sebi da vodite računa, pa tek onda o drugima. Svesni ste da bolesni ili nesrećni nikome niste od koristi i u slobodno vreme se bavite stvarima koje čine da se dobro osećate u svojoj koži. Neretko se suočavate sa komentarima da ste sebični, ali odavno ste postali imuni na njih.

 

Kada vas u snu juri ljudožder, to implicira da imate posesivnog partnera/partnerku. Verovatno želi da kontroliše svaki vaš pokret što će vremenom početi da vas guši i da vam smeta. Iako znate da nema loše namere, trebaće vam više prostora i slobode kako biste bili sigurni da ste izabrali pravu osobu da sa njom/njim provedete život.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro gledali film u kome se pojavljuju ljudožderi, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ljudoždera

Ljudožderi (kanibali) su ljudi koji u svojoj ishrani koristie meso ljudskog porekla.