MAČ

Sanjao sam Tumačenje sna
MAČ

Videti: doći ćeš do ugleda i poštovanja; slomiti: smrtni slučaj, neprilike, sramota.

Šta znači sanjati mač?

Ako u snu vidite mač, to ukazuje da ćete doći do ugleda i poštovanja. Vi ste osoba koja je za sve što ima u životu morala sama da se izbori. Nemate veliku podršku bliskih ljudi zbog čega ste navikli da se ni na koga ne oslanjate i da ništa ne očekujete. Voleli biste da ponekad date sebi oduška, ali i podsvesno razmišljate o novom koraku koji biste trebali da napravite.

 

Sanjati da ste slomili mač implicira da ćete odustati od nečega. Verovatno ćete na teži način shvatiti da su neke bitke unapred izgubljene i da nema svrhe žaliti za njima. Bilo da se radi o poslu, prijatelju ili partneru, biće vam jasno da ne možete da ga/je zadržite protiv njegove/njene volje i da ga primorate na ono što ne želi.

 

Kada u snu izgubite mač, to označava sramotu. Moguće je da nećete održati datu reč zbog čega ćete se postideti i kloniti osobe prema kojoj niste ispali fer. Stvorićete mehanizam odbrane koji će vas prikazati kao nekoga ko ne da se ne kaje, već traži krivce u drugima sa ciljem da se opravda.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, slomili ili izgubili mač, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija mača

Mač je oružje koje se koristi u borbama prsa u prsa.