MAĆEHA

Sanjao sam Tumačenje sna
MAĆEHA

Sanjati da imate maćehu znači da vas vreba nesreća, očekujte svađe.

Šta znači sanjati maćehu?

Ako sanjate da imate maćehu, to je upozorenje da vas vreba nesreća. Moguće je da vas život nikada nije mazio i da ste više bili sami nego sa nekim kome je zaista stalo do vas. Osećate se nesigurno i ranjivo što mnogi ljudi koriste kako bi vas povredili. Nekada mislite da niko nije na vašoj strani, ali dešava se i da budete pozitivno iznenađeni nekim komentarom ili nečijom dobrotom.

 

Sanjati da ste vi nekome maćeha implicira da ćete biti nepravedni. Može se desiti da ćete pogrešno proceniti osobu sa kojom radite i da ćete biti uvereni da nije iskrena prema vama. Pošto ne volite laž i ne želite da vas iko smatra naivnim/om, izgovorićete grube reči zbog kojih ćete se u budućnosti kajati.

 

Kada u snu grlite maćehu, to ukazuje da ćete oprostiti neprijatelju. Vi ste osoba koja se trudi da ne gaji mržnju u svom srcu jer znate da od nje nećete imati nikakve koristi. Kao što biste voleli da neko prihvati vaše izvinjenje, tako ćete i vi pružiti ruku i zaboraviti na loše stvari koje su daleko iza vas.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili grlili maćehu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija maćehe

Maćeha je žena koja deci zamenjuje majku ukoliko se njihov otac posle razvoda ponovo oženi.