MAJKA

Sanjao sam Tumačenje sna
MAJKA

Videti je: čućeš prijatne vesti; razgovarati sa njom: uspešan poduhvat; da ti umre: nesreća, brige; umrlu sanjati da je živa: dug život, napredak.

Sanjati majku (mamu) značenje

Majka je izuzetno čest motiv u snovima. Najčešći je kod dece, a kako smo stariji roditelje sve češće sanjamo. Snovi gde sanjamo roditelje neposredno nakon njihove smrti se ne tumače, jer takvi događaji nose veliki emotivni naboj i prave jake ožiljke.

majka.jpg

Videti majku u snu
Ako u snu vidite majku, to ukazuje da ćete čuti prijatne vesti. Moguće je da ste zabrinuti za nekog člana porodice sa kojim niste u dobrim odnosima, ali vam je mnogo stalo do nje/ga. Osetićete veliko olakšanje kada saznate da je dobro i daćete sve od sebe da spustite loptu, progutate ponos i posvetite mu/joj malo više vremena.

 

Pričati sa mamom u snu
Sanjati da razgovarate sa majkom simbolizuje uspešan poduhvat. Može se desiti da ćete započeti posao sa ljudima koji će vas iznenaditi svojom dobrotom i ljubaznošću. Pošto ste ranije imali loših iskustava, njihove reči i saveti će za vas biti kao melem koji će vam povratiti veru u poštenje i druge vrednosti za koje ste verovali da više ne postoje.

Sanjati da vaša majka umire
Kada vam u snu umire majka, to označava da ćete biti zabrinuti. Verovatno ćete morati da provedete određeno vreme daleko od drage osobe zbog čega ćete osetiti nemir i tugu. Nećete moći da se posvetite poslu ili nekim drugim obavezama koje su uzrok vašeg odlaska pa ćete jedva čekati da se sve završi kako biste se što pre vratili kući.

 

Umrlu majku sanjati
Sanjati umrlu majku označava napredak. U narednom periodu imaćete mnogo razloga za slavlje jer će se većina vaših želja ostvariti. Iako ćete imati utisak da stvari idu sporijim tokom nego što ste zamišljali, shvatićete da su se dogodile baš u pravo vreme i da vam samo ostaje da u njima maksimalno uživate. Ako je vaša majka umrla u skorije vrijeme, u periodu skorijem od 2 godine, takvi snovi se ne tumače.

Sanjati majku od dečka, devojke, muža ili supruge
Ako sanjate majku od vašeg dečka ili devojke ili draže polovine, taj san označava da vas neko u porodici neopravdano ogovara. Ipak vašim djelima ćete demantovati sve glasine.

Sanjati tuđu majku
Ako sanjate tuđu mamu, taj san označava da ako je u pitanju poznata osoba toj osobi nešto podsvesno zavidite. Treba da radite na tome da takve misli odbacite. Ako je osoba nepoznata, san označava nedostatak pažnje od vaših roditelja ili supruge.

Svađati se sa majkom (mamom) u snu
Ako se u snu svađate sa vašom vlastitom mamom, taj san označava da ćete na javi napraviti neku nepromišljenu gestu ili reći nešto što nije trebalo u datom momentu zbog čega ćete se kajati.

Igrati ili plesati sa mamom
Sreća, blagostanje, dobro zdravlje i dug život. Predstoji vam period života u kojem će sve ići po vašim planovima.

Sanjati golu majku
Očekuje vas sramota i stid na javi zbog vaših djela u prošlosti. Nešto što ne želite da se sazna će se pročuti i vratiti se iz prošlosti da vas proganja.

Sanjati da je vaša mama stara
Ako u snu sanjate roditelje da su stari i u poodmaklim godinama, a na javi to nisu, taj san simbolizuje brige i nedaće, moguće i manje zdravstvene probleme zbog nedostatka aktivnosti.

Ako vas mama kritikuje u snu
Vreme je za teretanu, trčanje, biciklo i zdraviju ishranu. Treba da poradite na sebi, ljudi oko vas su počeli da primećuju da ste se zapustili.

Definicija majke

Majka je biološki ili socijalni ženski roditelj.