MAK

Sanjao sam Tumačenje sna
MAK

Videti mak u snu označava da vam predstoje neprilike u ljubavi.

Šta znači sanjati mak?

Ako u snu vidite mak, to ukazuje da vam predstoje neprilike u ljubavi. Verovatno u narednom periodu nikako nećete moći da nađete zajednički jezik sa voljenom osobom zbog čega ćete često pomišljati da niste jedno za drugo. Ipak, kada se smire strasti, shvatićete da biste zažalili zbog nepromišljene reakcije.

 

Sanjati da mirišete mak je upozorenje da ste u opasnosti. Može se desiti da nećete biti dovoljno oprezni i da ćete rizikovati vaše zdravlje i život. Nakon ovoga ćete se promeniti za 180 stepeni i početi da cenite ljude i stvari koje ranije niste ni primećivali. Cenićete drugu šansu koju ste dobili i prenosićete vaše iskustvo onima koji su u sličnoj situaciji.

 

Ukoliko u snu berete mak, to implicira da ste tvrdoglavi. Vi ste osoba koja, po svaku cenu, tera po svom i ne odustajete ni kada je izvesno da ste u krivu. Teško vam je da preko usana prelomite reč „izvini“ zbog čega ste od sebe oterali mnoge ljude koji su vam značili. Često zbog toga žalite, ali ponos vam ne dozvoljava da ispravite greške.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro videli, mirisali ili brali mak, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija maka

Mak je cvet koji pripada porodici maka, a može biti bele, crvene, roze, narandžaste i plave boje.