MALINE

Sanjao sam Tumačenje sna
MALINE

Brati: posle teškoća čekaj blagostanje; jesti: ljubavna svađa.

Šta znači sanjati maline?

Ako u snu vidite maline, to ukazuje da ćete se zaljubiti. Moguće je da ćete vrlo brzo osetiti kako vam leptirići u stomaku ne daju mira i kako se aktiviraju istog trenutka kada vam se simpatija približi. Pokušaćete da se obuzdate i da sakrijete crvenilo na obrazima, ali sa druge strane, prijaće vam što se ponovo osećate kao tinejdžer/ka koji koristi svaku priliku da bude u društvu dotične osobe.

 

Sanjati da berete maline implicira da posle teškoća dolazi blagostanje. Pošto ste vredno radili da se izborite za dobru poziciju u firmi, konačno ćete moći da odahnete i da uživate u svemu što ste postigli. Slava i moć vas neće zaslepeti, već ćete uvek imati na umu ljude koji su vam pružili ruku dok ste bili na dnu i koji su bili uz vas kada ni sami niste verovali u uspeh.

 

Kada u snu jedete maline, to označava ljubavnu svađu. Verovatno ste i vi i partner/ka temperamentni i ne popuštate dok jedno ne nabavi neoborive dokaze da je u pravu. Ne primenjujete izreku da pametniji popušta zbog čega dolazi do nepotrebnih rasprava koje u drugi plan stavljaju ljubav koju osećate.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, brali ili jeli maline, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija maline

Malina je višegodišnja listopadna biljka iz porodice ruža čiji se plod koristi u ljudskoj ishrani.