MANASTIR

Sanjao sam Tumačenje sna
MANASTIR

Ideš ka mirnijem i srećnijem životu; nekima: okruženi su lažima.

Šta znači sanjati manastir?

Ako u snu vidite manastir, to ukazuje da idete ka mirnijem i srećnijem životu. Moguće je da ste sagledali svoje greške i da ste rešili da ispravite osobine od kojih ste imali samo štetu. Rešenost da radite na sebi će vam mnogo pomoći na putu koji ste izabrali i sprečiće vas da trošite energiju na uzaludne pokušaje da promenite druge.

 

Sanjati da drugi idu u manastir implicira da ste okruženi licemerima. Verovatno u vašem okruženju ima ljudi koji pričaju o moralu i kritikuju druge kada pogreše, a radili su mnogo gore stvari od onih koje osuđuju. Ma koliko se trudili da izbegnete njihovo društvo, dešavaće se da budete isprovocirani na šta će vam biti veoma teško da ne odreagujete.

 

Kada u snu odlazite iz manastira, to simbolizuje radost. Može se desiti da ćete razgovarati sa osobom čiji će vam saveti povratiti mir i nadu u bolje sutra. Prijaće vam da čujete mudre reči koje će vas podsetiti da postoji mnogo stvari na kojima biste trebali da budete zahvalni, a ne samo problemi na koje ćete se žaliti.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili bili u manastiru, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija manastira

Manastir je mesto gde monasi žive u molitvi, postu i podvigu.