MANDARINA

Sanjao sam Tumačenje sna
MANDARINA

Jesti mandarine: vreme je za novi početak. Videti ih u snu: želja za slatkim zalogajima.

Mandarina – šta znači sanjati mandarine?

Mandarine su simbol sočnosti, intenzivne arome i želje za slatkim zalogajima. Šta mandarine predstavljaju u našim snovima, pokušaćemo vam opisati u narednim redovima.

mandarina.jpg

Sanjati da jedete mandarinu
Kada sanjate da jedete sočnu mandarinu, to obično znači da je vreme za nove početke. Ovo se može odnositi na vaš poslovni život, ali u većini slučajeva radi se o novim počecima u ljubavnom i društvenom životu. Vezano za posao, sanjati kako jedete mandarine znači da je vreme za nove projekte, nove ideje i zasluženo napredovanje. Kada se radi u ljubavi, mandarine označavaju prestanak problematičnog perioda i okretanje novih stranica ispunjenih uživanjem i srećom.

 

Sanjati stablo puno mandarina
Snovi o drveću punom ploda mandarine u pravilu predstavljaju uspeh, kako na poslovnom, tako i na ostalim životnim poljima. Odraz vaših težnji i uloženog truda, najbolje se vidi kao stablo koje počinje da buja od ploda i na taj način vam ukazuje da je došlo i vreme da vi ubirete plodove svog rada.

Sanjati stablo bez plodova
Ako u snovima vidite stablo mandarine bez voća, ili stablo koje se suši, to može značiti da gubite veru u ono, u šta ste do sada jako vjerovali. Ruše vam se neki ideali, i stvari nisu onakve kakvim ste ih smatrali. Vreme je da se preispitate i da možda, okrenete novi list, što se nekih stvari u životu tiče.

Sanjati da vam neko daje mandarine
Kada vam u snu neko daje, ili donosi mandarine, došlo je vreme da vi budete u centru pažnje. Vaša pojava, vaše ideje, izaći će na svetlost dana više nego ikad, a svi problemi koji vam se mogu naći na putu, za vas će postati lako premostivi. U borbi sa neprijateljima i svim mogućim problemima, imaćete dosta saveznika među svojom familijom i prijateljima.

 

Sanjati da pijete sok od mandarina
Ovakvi snovi ukazuju da su loša vremena iza vas i da je pred vama lepši period, obeležen srećnim i ispunjenim trenucima. Na redu su promene koje će uneti osveženje u vaš život i pomoći vam da utažite žeđ za novim stvarima i novim dešavanjima u vašoj svakodnevici.

Sanjati da berete mandarine
Snovi u kojima berete mandarine sa stabla često nemaju pozitivan kontekst, i mogu značiti da ćete izgubiti nešto veoma bitno u vašem životu. Neko vas može napustiti, nekog možete i sami, nepažnjom oterati, ali isto tako možete i učiniti zlo drugima. Kod ovakvih snova posebno pripazite i preispitajte svoje odluke i postupke.

Sanjati trule i kisele mandarine
Ako vam se u snovima pojave trule mandarine, verovatno će vaša ljubavna veza, ili blisko prijateljstvo s nekim doći u iskušenje. Pred vama je moguć raskid veze, ili prijateljstva, a na vama je da učinite sve što možete da do toga ne dođe. Ako sanjate kisele mandarine moguća je bolest, ili neki veći zdravstveni problem. Mandarine koje su oštećene i iz njih se proliva sok, označavaju da je vreme da uradite generalni zdravstveni pregled, jer je moguće da vas neka bolest potajno napada.

Sanjati da dajete mandarine
Kada poklanjate nekom mandarine u svojim snovima, to često znači da vam se ta osoba sviđa, ili da prema njoj gajite pozitivna mišljenja i osećanja. Ako ih ta osoba sa oduševljenjem prihvati, vrlo verovatno se i vi sviđate njoj, ali ako nekom poklanjate trule mandarine, to označava vašu ljubomoru prema toj osobi, kao i vaše nezadovoljstvo njenim životnim uspesima.

Definicija mandarine

Mandarina je voćka iz porodice citrusa, poreklom iz Južne i Jugoistočne Azije, a karakterišu je izuzetna sočnost, sladak i primamljiv okus, te brojne nutritivne vrednosti