MANGO

Sanjao sam Tumačenje sna
MANGO

Mango označava požudu za nekom osobom. Sva tumačenja za to voće se vrte oko toga.

Šta znači sanjati mango?

Snovi u kojima se voćka manga pojavljuje kao važan subjekt, često su znak seksualnih želja i požuda, a u nekim slučajevima mogu značiti i razne varijacije dobrih osećaja koje će sanjač doživeti, ili ih već doživljava. U retkim slučajevima mango označava žalost i tugu pred vama.

mango.jpg

Sanjati da jedete mango
Snovi u kojima jedete slatki mango odraz su seksualne požude za nekom osobom. Najčešće ćete u snovima u kojima jedete mango, stajati pred osobom koja vam se naročito dopada, ili ćete čak jesti plod zajedno sa njom. To je očit znak da imate veliku erotsku želju sa tom osobom, ali na javi ne znate kako da joj to izjavite. Ovaj san odraz je vaše želje, ali nije i garant da vas vaša simpatija gleda ni isti način.

 

Ako sanjate da delite mango s nekim
Ako ste usnili mango koji delite sa nekom osobom, najverovatnije ste u vezi s tom osobom, ili želite da budete. Ako ste već u vezi s njom, nemate razloga za brigu, vaša veza je čvrsta, a seksualne želje koje obostrano gajite čine je još čvršćom. Ako ste delili mango s osobom s kojom niste u vezi, vrlo je verovatno da ćete, na kraju, biti s tom osobom, sve prilike su na vašoj strani, a na vama je samo da odigrate prave poteze.

 

Sanjati da vam neko otima mango
Kada sanjate da uživate u slatkom okusu manga, ali pojavi se neko ko će vam ga oteti, to je znak da je vaša ljubavna veza poljuljana, te da predstoji borba za održanje veze, koju vrlo lako možete izgubiti. Ako vam vaša ljubav otme plod manga, ona je ta kojoj ova veza više nije dovoljna i traži načine da se iz nje izvuče. Ako vam neko nepoznat uzima mango iz ruku, verovatno je u pitanju neka treća osoba koja se trudi da vašu ljubav privuče sebi. Moraćete uložiti dosta truda da zadržite voljenu osobu pored sebe.

Sanjati da imate (ili jedete) mango koji je počeo truliti
San u kome držite, ili jedete mango koji je već prezreo, počinje lagano trunuti i dobija kiselkast okus, označava zasićenje u vašoj vezi, ili braku. Kiselkast okus simbolizuje osećaj ispraznosti u vezi, ali ako je samo blago kiseo, a voćka nije sasvim trula, nego je samo omekšala, postoje velike šanse da spasite svoju ljubavnu vezu. Opet, potreban je trud, a neke stvari morate iz temelja promeniti, ali nada za spas još uvek je prisutna.

Brati mango u snu
Ovakvi snovi najčešće su znak da su vaše želje, ipak, daleko od vaših mogućnosti. Bilo da je u pitanju želja za ljubavlju, seksom, ili želje koje se odnose na poslovne ciljeve, najverovatnije ste odlučili pokušati nešto, za šta i sami znate da teško možete uspeti. Smirite svoje strasti, i razmislite o svojim željama, nekada je ono što već imate sasvim dovoljno da vas učini srećnim.

Sanjati drvo manga
Sanjati drvo manga često je znak da imate podršku svoje okoline u svemu čega se dotaknete. Vaša porodica, familija i prijatelji u vama vide velikog i dobrog čoveka, znaju da svima želite samo dobro i nemaju uopšte potrebu objašnjavati si vaše postupke i želje. Tu su za vas i veruju vam slepo, pa pazite da to poverenje ne zloupotrebite.

Definicija manga

Mango je egzotična biljka tropskih i sutropskih krajeva, poreklom iz Indije, sa plodovima izrazito sočnog i slatkastog okusa. Odličan je izvor korisnih nutrijenata, obožavan u ishrani i narodnoj medicini.