MARGARIN

Sanjao sam Tumačenje sna
MARGARIN

Jesti margarin u snu upozorava da se čuvate prevare.

Šta znači sanjati margarin?

Ako u snu vidite margarin, to ukazuje da niste dosledni sebi. Vi ste osoba koja vrlo dobro zna da razgraniči dobro i loše, ali nemate snagu volje da, kada donesete odluku, u njoj i istrajete. Ovo važi za učenje ili završavanje obaveza koje stalno pomerate za ponedeljak, dijete i vežbanje na koje krećete svakog prvog u mesecu, kao i mnoge druge stvari zbog kojih ste ljuti na sebe.

 

Sanjati da jedete margarin upozorava da se čuvate prevare. Po prirodi ste lakoverni i mislite da vam svi govore istinu i žele dobro. Iako ste imali negativnih iskustava, nikako da se opametite i uozbiljite. Moguće je da ćete i u narednom periodu pristati na nešto što će vam doneti samo štetu i gubitke.

 

Kada u snu nekome dajete margarin, to implicira da ćete izbegavati problem. Može se desiti da ćete, jednostavno, okrenuti glavu i pretvarati se da je sve u redu ili da ćete rešavanje prepustiti roditeljima, partneru ili nekoj drugoj osobi od poverenja. Navikli ste da, čim nešto nije kako treba, idete linijom manjeg otpora i ubedite sebe kako je to najbolja odluka.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili jeli margarin, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija margarina

Margarin nastaje od biljnih i životinjskih masti kao emulzija sa vodom.