MASAŽA

Sanjao sam Tumačenje sna
MASAŽA

Okupiran si sitnim brigama.

Šta znači sanjati masažu?

Ako vas u snu neko masira, to implicira da ste okupirani sitnim brigama. Moguće je da imate nesuglasice kod kuće i na poslu koje nisu strašne, ali kada se sakupe, poprilično vas opterećuju i troše vašu energiju. Imaćete utisak da nijedan posao ne možete da privedete kraju već da ste mnogo toga započeli i ostavili nedovršeno.

 

Sanjati da vi nekoga masirate ukazuje da ste ponekad sebični. Verovatno imate osobu od poverenja kojoj uvek pričate o svemu što vam se dešava, ali kada njemu/njoj bude trebao savet, vi ćete biti okupirani samo sobom. Čim shvatite da ste se loše poneli, daćete sve od sebe da ispravite grešku i da se iskupite.

 

Kada sanjate erotsku masažu, to znači da niste zadovoljni vašim seksualnim životom. Moguće je da ste već duže vreme u vezi ili braku zbog čega imate osećaj da se taj aspekt vašeg života pretvorio u rutinu. Nećete znati na koji način to da saopštite partneru/partnerki, a da ne povredite njegova/njena osećanja.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro bili na masaži ili ste nekoga masirali, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija masaže

Masaža predstavlja skup dodira kojima se postiže prijatnost i/ili dobro zdravlje.