MAŠICE ZA VATRU

Sanjao sam Tumačenje sna
MAŠICE ZA VATRU

Bićeš navodadžija u stvarnosti.

Šta znači sanjati mašice za vatru?

Ako u snu vidite mašice za vatru, to ukazuje da ćete biti navodadžija u stvarnosti. Može se desiti da ćete upoznati dvoje ljudi i postati glavni „krivac“ za njihovu vezu ili brak. Biće vam drago što ćete doprineti tako lepom i značajnom događaju, ali u isto vreme osetićete i veliku odgovornost u slučaju da se pojave problemi.

 

Sanjati da džarate sa mašicom za vatru znači da imate veliki broj želja. Vi ste osoba od akcije koja je u stanju da započne nekoliko poslova, ali da nijedan ne privede kraju. Euforija vas kratko drži pa često ne poštujete rokove koje ste dogovorili. Zainteresovani ste za mnogo stvari, ali 24 časa vam je premalo da sve postignete.

 

Kada u snu čistite pepeo mašicama za vatru, to implicira da ćete se osloboditi prošlosti. Verovatno ćete okrenuti novi list i prestati sebe da krivite za nešto što se više ne može promeniti. Prihvatićete da je, u datom trenutku, to bio vaš maksimum i nastavićete da idete kroz život uzdignute glave.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, džarali ili čistili sa mašicama za vatru, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija mašica za vatru

Mašice su metalne šipke koje se koriste za džaranje vatre.