MASKA

Sanjao sam Tumačenje sna
MASKA

Na javi si neiskren, varaš prijatelje.

Šta znači sanjati maske (maskenbal)?

Ako u snu vidite masku, to implicira da ste nepredvidivi. Moguće je da često menjate raspoloženje i da se ljudima prikazujete u različitim izdanjima zbog čega nikada nisu sigurni kako da se ponašaju u vašem društvu. Na ovaj način želite da testirate njihovu lojalnost i da otkrijete šta vam zaista misle.

 

Sanjati da nosite masku ukazuje da ćete se hvaliti. Vi ste osoba koja ima visoko mišljenje o sebi i uvek se trudite da istaknete vaše prednosti i dobre strane. Verovatno na taj način prikrivate manjak samopouzdanja trudeći se da i sebe i druge uverite u ono što biste voleli da je istina.

 

Kada u snu vidite maskenbal, to znači da ste okruženi neiskrenim ljudima. Moguće je da nemate nikoga za koga biste mogli da kažete da vam je pravi prijatelj i da sa sigurnošću tvrdite da će vam se naći u nevolji. Teško podnosite takvu istinu i trudite se da u svakom gestu bliskih ljudi pronađete nešto dobro što bi vam povratilo veru u čovečanstvo.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili nosili masku ili ste bili na maskenbalu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija maski (maskenbala)

Maska je predmet kojim čovek sakriva lice, a maskenbal je karneval pod maskama.

Sinonimi: MASKENBAL, MAŠKARE