MAŠNA (kravata)

Sanjao sam Tumačenje sna
MAŠNA (kravata)

Videti kravatu u snu upozorava da ćeš upasti u dugove.

Šta znači sanjati mašnu (kravatu)?

Ako u snu vidite mašnu, to je upozorenje da ćete upasti u dugove. Moguće je da ćete mnogo novca uložiti u sebe i svoje obrazovanje što će biti veoma dobra odluka, ali neće se isplatiti preko noći. U nekim trenucima poželećete da odustanete jer će vam sve izgledati besmisleno, ali dobro ćete razmisliti i shvatiti da ne želite da izneverite sebe i ljude koji su vam ukazali poverenje.

 

Sanjati da vezujete mašnu implicira da ste spremni za velike poduhvate. Verovatno očekujete da ćete dobiti unapređenje ili nasledstvo koje će vam omogućiti da dokažete da ste dorasli izazovima koji tek slede. Imaćete previše samopouzdanja što može rezultirati greškama koje biste izbegli da ste se konsultovali sa nekim ko ima više iskustva.

 

Kada u snu pravite mašnu, to ukazuje da ignorišete probleme. Vi ste osoba koja posmatra svet kroz ružičaste naočare, a ono što vam se ne dopada, gurate pod tepih. Takav stav će vam obezbediti mir koji ima rok trajanja nakon čega će vas sačekati gomila nerešenih stvari, pa nećete znati kojoj pre da se posvetite.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, vezali ili nosili mašnu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija mašne

Mašna (kravata) je ukrasni odevni predmet koji oko vrata nose muškarci, a ponekad i žene.