NADGROBNI GOVOR

Sanjao sam Tumačenje sna
NADGROBNI GOVOR

Sanjati nadgrobni govor znači da ćete se oprostiti od tuge, očekuju vas lepši trenuci.

Šta znači sanjati nadgrobni govor?

Nadgrobni govor u snu ima pozitivno značenje, odnosi se na novi početak i lepše trenutke.

 

Sanjati nadgrobni govor

Ako u snu vidite nadgrobni govor, to ukazuje da ćete se oprostiti od tuge. Verovatno ćete shvatiti da nema svrhe da se vraćate u prošlost i da razmišljate o planovima koji su mogli, ali se nisu ostvarili. Pokušaćete da se okrenete budućnosti i da osmislite novu priču koja će imati srećan kraj.

 

Sanjati da držite nadgrobni govor

Ukoliko u snu držite nadgrobni govor, to znači da je nekome potrebna vaša pomoć. Moguće je da u okruženju imate osobu koja je izgubljena i koja od vas očekuje rešenje za svoje probleme. Iako vam imponuje što vam veruje, ponekad vam je teško da mu/joj date dobar savet i da ga/je ispravno usmerite.

Sanjati da neko drži nadgrobni govor

 

Kada u snu neko drži nadgrobni govor, to implicira da ste izloženi kritikama. Imate osećaj da je svaka vaša reč ili postupak pod lupom i da drugi jedva čekaju da pogrešite. Često vam je muka što vam pamet sole oni koji nemaju nikakvo moralno pravo na to.

Sanjati da cepate nadgrobni govor

Ako u snu cepate nadgrobni govor, to ukazuje da vam je dosta pravila. Vi ste osoba koja se oduvek trudila da živi po pe-esu, ali u narednom periodu imaćete potrebu da pomerite granice koje ste sami sebi ili koje vam je okolina postavila. Konačno ćete se osetiti slobodnim/om, ali postojaće opasnost da ne preterate i da ne odete u drugu krajnost.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, čitali, pisali ili slušali nadgrobni govor, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija nadgrobnog govora

Nadgrobni govor je tekst posvećen pokojniku koji se čita na njegovoj sahrani.