NAKOVANJ

Sanjao sam Tumačenje sna
NAKOVANJ

Videti nakovanj u snu znači da vas očekuje uspeh, dobitak, blagostanje.

Šta znači sanjati nakovanj?

Nakovanj – Nakovanj u snu ima pozitivno značenje i ukazuje da će vam se trud isplatiti.

 

U snu videti nakovanj

Ako u snu vidite nakovanja, to simbolizuje blagostanje. Moguće je da u narednom periodu nećete imati nijednu trzavicu koja bi mogla da ugrozi harmoniju koja će zavladati na poslu ili u kući. Postavićete se tako da svima date do znanja da mogu da računaju na vas i da nema potrebe da bilo šta kriju.

 

Sanjati da pomerate nakovanj

Ukoliko u snu pomerate nakovanj, to implicira da ćete teško doći do uspeha. Vi ste osoba kojoj se nikada nije ukazala prilika da ide kraćim putem, već su vam uvek zapadali oni komplikovaniji i duži. Prednost je što znate da cenite i da uživate u svakoj sitnici jer su one rezultat neprospavanih noći i propuštenih zabava kojima, za razliku od vaših vršnjaka, niste mogli da prisustvujete.

 

Sanjati da neko drugi podiže nakovanj

Kada u vašem snu neko podiže nakovanj, to ukazuje da ćete se nekome osvetiti. Verovatno ćete dotičnoj osobi vratiti za svu nepravdu koju vam je naneo/la postavljajući mu/joj prepreku koju neće moći da savlada. Svima ćete dati do znanja da umete da se branite i da ne pokušavaju da vas sabotiraju.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, pomerili ili podigli nakovanj, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija

Nakovanj je masivna alatka koja služi za obradu predmeta uz pomoć čekića i dleta.