NAMIGIVATI

Sanjao sam Tumačenje sna
NAMIGIVATI

Namigivati u snu znači da ćete nekoga obradovati.

Namigivati – šta znači sanjati da namigujete?

Namigivanje u snu označava spretnost u rešavanju problema.

 

Sanjati da vi nekome namigujete

Ako u snu vi namigujete, to ukazuje da ćete nekoga obradovati. Moguće je da ćete se pretvarati da ste zaboravili važan događaj ili želju koju vam je poverila bliska osoba, pa kada se bude najmanje nadao/la, prijatno ćete ga/je iznenaditi poklonom. Inače se trudite da pamtite sve što je u vezi sa dragim ljudi i uživate da ih činite srećnim.

 

Drugo značenje je da ćete nekoga slagati. Vi ste osoba koja smatra da cilj opravdava sredstva zbog čega ste u stanju da se služite trikovima kako biste dobili ono što želite. Ne smatrate da radite nešto loše jer na posao i, generalno, život gledate kao na ring u kome je sve dozvoljeno i u kome vlada zakon jačega.

 

Sanjati da vama neko namiguje

Kada u snu vama neko namiguje, to implicira da ćete imati udvarača. Verovatno se već duže vreme neko interesuje za vas, ali nikako da pređe sa reči na dela. Preko telefona imaćete osećaj da mu se zaista dopadate, dok uživo nećete znati šta da mislite zbog njegove uzdržanosti i totalno drugačije komunikacije.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro nekome namignuli ili je neko vama namignuo, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija namigivanja

Namigivanje je signal lične prirode koji se može odnositi na deljenje tajne, šale ili flertovanje.