NAOČARI

Sanjao sam Tumačenje sna
NAOČARI

Nositi: dočekaćeš duboku starost; razbiti: pretrpećeš štetu, sramota; izgubiti: pripazi se na putu; kupovati: šteta zbog brzopletosti.

Naočari, naočale, cvikeri – šta znači sanjati ih?

Naočare asociraju na uspeh i dovitljivost prilikom sklapanja poslova, dok lomljenje ili gubljenje istih ima negativnu konotaciju.

 

U snu nositi naočare

Ako u snu nosite naočare, to ukazuje da ćete dočekati duboku starost. Vi ste osoba koja ne dozvoljava nikome i ničemu da je istera iz takta, već insistirate na vašoj priči koju smatrate ispravnom. Mnogi bi rekli da ste tvrdoglavi, ali to je jedini način da sačuvate nerve i da se izborite za sebe.

U snu razbiti naočare

Ukoliko u snu razbijete naočare, to je upozorenje da ćete pretrpeti sramotu. Moguće je da ćete biti neoprezni i da ćete ugroziti projekat na kome dugo radite. Nadređeni će vas javno opomenuti kako bi svima dali do znanja šta ih očekuje, dok će kolege izbegavati da vam povere važnije obaveze.

 

Sanjati da ste izgubili naočare

Kada u snu izgubite naočare, to implicira da se pripazite na putovanju. Može se desiti da odete na poslovni put na kome ćete sklopiti važne ugovore. Moraćete da držite četvore oči otvorene jer će neki pokušati na prevaru da od vas izvuku i ono što im niste obećali.

 

Sanjati da kupujete naočare

Ako u snu kupujete naočare, to znači da ste brzopleti. Vi ste osoba koja misli da se veliki uspeh stiče preko noći zbog čega radite na sebi tek kada se uverite da bi to moglo da vam se isplati. Ukoliko posumnjate u realizaciju, istog trenutka odustajete i posvećujete se nečemu što vam deluje privlačnije.

Sanjati da ste od nekoga pozajmili naočare

Kada u snu od nekoga pozajmite naočare, to ukazuje da ćete imati više razumevanja. Verovatno ćete osuđivati osobu sa čijim se postupcima ne slažete, ali imaćete priliku da saznate uzrok njegovog/njenog ponašanja. To će vam biti važna lekcija koja će doprineti da prema drugima budete onakvi kakvi biste želeli da oni budu prema vama.

Sanjati da ste nekome pozajmili naočare

Ako u snu nekome pozajmite naočare, to implicira da vas neko kopira. Moguće je da u vašem okruženju imate osobu koja vam se divi i koja bi želela da bude kao vi. Nekada vam se čini da vas u mnogim stvarima oponaša, ali ne možete tak tako da mu/joj kažete da prestane sa tim.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili, slomili, nosili, izgubili ili pozajmili naočare, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija naočara

Naočare su očno pomagalo koje korisniku omogućava da bolje vidi.

Sinonimi: NAOČALE, CVIKERI