NAORUŽAN BITI

Sanjao sam Tumačenje sna
NAORUŽAN BITI

Sanjati da ste naoružani upozorava na svađu sa ženskom osobom.

Naoružan biti – šta znači da ste u snu naoružani?

Biti naoružan u snu znači da ste oprezni i da ne date na sebe.

 

Sanjati da ste naoružani

Ako ste u snu naoružani, to označava svađu. Moguće je da će vas neko napasti i pokušati da vam nametne krivicu za nešto što niste uradili. Međutim, ni vi mu/joj nećete ostati dužni, već ćete učiniti sve da se zaštitite. Jasno ćete dati do znanja da niste spremni da trpite bezobrazluk i da drugi moraju da vas poštuju.

 

Sanjati da je neko naoružan

Ukoliko je u vašem snu neko naoružan, to implicira da ćete paziti šta pričate. Verovatno vam je teško da kontrolišete osećanja i imate potrebu da svakome kažete šta mislite, ali u narednom periodu bićete svesni posledica koje bi vam takvi postupci prouzrokovali. Postupaćete po principu „tri puta meri, jednom seci“ pa niko neće imati razloga da vam nešto zameri ili da se na vas požali.

 

Sanjati da uklanjate naoružanje

Kada u snu uklanjate naoružanje, to ukazuje da ćete se pokajati. Može se desiti da ćete shvatiti koliku ste štetu naneli sebi i bliskim ljudima zbog čega ćete pokušati da neke stvari ispravite. Neće vam biti lako jer će mnogi sumnjati u vaše namere i ove poteze smatraće taktikom čiji će cilj biti da ostvarite ono što ste zacrtali.

Sanjati da pucate iz nekog naoružanja

Ako ste sanjali da pucate iz nekog naoružanja to označava da ćete nešto reći u javnosti bez razmišljanja što kasnije može prouzrokovati vam nelagodu i sramotu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, nosili ili uklanjali naoružanje, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija naoružanja

Naoružanje su naprave koje služe za onesposoblavanje neprijatelja, zaštitu života, imovine, za lov, ribolov, itd.