NAPADNUT BITI

Sanjao sam Tumačenje sna
NAPADNUT BITI

Biti napadnut u snu preti da ćeš doživeti neku neprijatnost na javi.

Napadnut biti – šta znači sanjati da ste napadnuti?

Napad u snu ima negativno značenje i poručuje da biste trebali da budete oprezni.

 

Sanjati da ste napadnuti

Ako ste u snu vi napadnuti, to je upozorenje da ćete doživeti neprijatnost. Moguće je da ćete se naći u nezgodnoj situaciji koja će zahtevati da odaberete stranu kojoj želite da se priklonite. Iako se rasprava neće vas lično ticati, bićete uvučeni u nju i svako će vršiti pritisak i ubeđivati vas u istinitost svoje priče.

 

Sanjati da nekoga napadate

Ukoliko u snu vi nekoga napadate, to implicira da ste nestrpljivi. Vi ste osoba koja ne ume da izbroji do 10 i da izabere reči pomoću kojih će ostaviti željeni utisak. Iako mnogo pričate, zapravo ne šaljete nijednu jasnu poruku koja bi sagovornika naterala da se zamisli i da popusti pred vašom molbom.

Sanjati da gledate napad

 

Kada u snu gledate napad, to označava da se ne mešate u ono što vas se ne tiče. Vi funkcionišete po principu „u se i u svoje kljuse“ pa ni od drugih ne očekujete da se zalažu za vas ukoliko zapadnete u problem. Mnogi vas smatraju sebičnim/om, ali, na osnovu prethodnih iskustava, zaključili ste da će vas od takvog stava najmanje boleti glava.

Sanjati da sprečavate napad

Ako u snu sprečavate napad, to ukazuje da ćete nekoga zaštititi. Bićete spremni da se suočite sa kritikama i negativnim komentarima koji su upućeni osobi koja vam je bliska. Nećete želeti da on/a pati pa ćete mu/joj učiniti i magareću uslugu jer će se kad-tad naći u takvoj situaciji, a neće znati kako da odreaguje.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro napali nekoga ili ste bili napadnuti, to je sigurno ostavilo utisak na vas.