NAPOJNICA (bakšiš)

Sanjao sam Tumačenje sna
NAPOJNICA (bakšiš)

Dati: bićeš velikodušan, iskorišćavaju te prijatelji; primiti: saznaćeš važnu tajnu.

Napojnica (bakšiš) – šta znači sanjati napojnicu?

Napojnica u snovima predstavlja misterioznost i podsvesnu sumnju u nečiju iskrenost koju ćete tek imati prilike da ispitate.

 

Sanjati da dajete napojnicu

Ako u snu dajete napojnicu, to ukazuje da ste velikodušni. Vi ste osoba koja kada ima novca, ne žali da poslednji dinar da za prijatelje i drage ljude. Umesto da mislite malo i na sebe, obasipate ih poklonima i pažnjom što se ne može reći da i oni rade u trenucima kada je vama potrebna finansijska pomoć.

 

Sanjati da primate napojnicu

Ukoliko u snu primite napojnicu, to znači da ćete saznati važnu tajnu. Verovatno je povezana sa prošlošću osobe koju ste veoma cenili i poštovali. Bićete u velikoj nedoumici kako da se u budućnosti postavite prema njemu/njoj, ali shvatićete da nemate pravo nikoga da osuđujete jer i vi ste grešili.

 

Sanjati da vam neko otima napojnicu

Kada vam u snu neko otima napojnicu, to implicira da će drugi preuzeti zasluge za vaš trud. Može se desiti da ćete sarađivati sa kolegom koji neće biti korektan, već će vas baciti u drugi plan i zanemariti vašu ulogu u projektu na kome ste zajedno sarađivali. Kasno ćete to uvideti pa će vam biti teško da dokažete da ste oštećeni.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, dobili ili dali napojnicu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija napojnice

Napojnica (bakšiš) je nagrada koji se daje za učinjenu uslugu.