NAPRSTAK

Sanjao sam Tumačenje sna
NAPRSTAK

Običan naprstak u snu znači bolest u kući, ljutnja, dok srebrn znači život bez trzavica, srećan brak.

Naprstak – šta znači sanjati naprstak?

Naprstak u snu ima različito značenje koje zavisi od konteksta.

 

Sanjati običan naprstak

Ako u snu vidite običan naprstak, to označava ljutnju. Moguće je da ste već duže vreme u svađi sa osobom do koje vam je stalo, ali ponos vam ne dozvoljava da pređete preko onoga što vas razdvaja. Često mislite o njemu/njoj što nikako ne pokazujete kada se nađete u istoj prostoriji i kada razgovarate.

 

Sanjati srebrni naprstak

Ukoliko u snu vidite srebrn naprstak, to simbolizuje srećan brak/vezu. Vi ste osoba koja je pronašla srodnu dušu i svaki dan koji provedete zajedno je divno iskustvo koje vas oplemenjuje. Vašu vezu/brak posmatrate kao nebrušeni dijamant na kome je potrebno raditi da bi se pokazao u punom sjaju.

 

Sanjati da skidate naprstak

Kada u snu skidate naprstak, to implicira da ćete se bez potrebe izložiti opasnosti. Verovatno nećete poslušati savet koji je vezan za bezbednost na poslu, u vožnji ili u sličnim situacijama zbog čega ćete ugroziti sebe i druge. Iz svega ovoga izaći ćete bogatiji za važno iskustvo koje, ako ga usvojite, može da vas poštedi mnogih briga.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli običan ili srebrn naprstak, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija naprstka

Naprstak je štitnik koji se stavlja na palac prilikom šivenja.