NASIP

Sanjao sam Tumačenje sna
NASIP

Videti: nekome ćeš se poveriti; praviti nasip: istrajnost vodi uspehu; rušiti: imaj više samopuzdanja; ići po nasipu: dolaze ti bezbrižni dani.

Šta znači sanjati nasip?

Nasip u snu ima pozitivnu konotaciju i najčešće se odnos na put koji je potrebno preći da biste stigli do cilja.

 

Videti nasip u snu

Ako u snu vidite nasip, to ukazuje da ćete se nekome poveriti. Moguće je da već duže vreme sami na svojim plećima nosite teret koji vam je postao pretežak. Iako ste izbegavali da o tome pričate, osetićete potrebu da čujete još nečije mišljenje i savet koji će vam dobro doći.

 

Sanjati da pravite nasip

Ukoliko u snu pravite nasip, to implicira da istrajnost vodi ka uspehu. Vi ste veoma posvećeni poslu kojim se bavite i sigurnim koracima stvarate reputaciju koja bi svakoga zadivila. Nije vam teško da radite poslove koje ste odavno prevazišli, niti da delite savete svakome ko je zainteresovan da krene vašim putem.

Sanjati da rušite nasip

 

Kada u snu rušite nasip, to znači da biste trebali da imate više samopouzdanja. Vama se ne čini dovoljno dobrim ništa što uradite zbog čega vaš trud, najčešće, završi u kanti za smeće. Prema sebi ste previše samokritični i sve pohvale odbacujete, dok kritike shvatate kao potvrdu vašeg neznanja.

Sanjati da idete po nasipu

Ako u snu idete po nasipu, to simbolizuje bezbrižne dane. Verovatno ste na vreme završili sve obaveze pa možete, bez griže savesti, da se opustite i uživate u plodovima vašeg rada. Inače, ništa ne ostavljate za poslednji trenutak jer ne volite žurbu i jurnjavu koja vas čini manje produktivnim/om.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, pravili, rušili ili išli po nasipu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija nasipa

Nasip je zemljana građevina koja se nalazi iznad tla.