NASTOJNIK (kućepazitelj)

Sanjao sam Tumačenje sna
NASTOJNIK (kućepazitelj)

Biti nastojnik u snu znači da vas očekuje mali dobitak na lutriji, a sanjati da ste nekome nastojnik predstavlja loš znak na javi.

Šta znači sanjati nastojnika?

U snu nastojnik označava da ste obazrivi, ali može ukazivati i na nečije loše namere kojih biste trebali da se čuvate.

 

Sanjati da ste nastojnik

Ako ste u snu vi nastojnik, to označava mali dobitak. Vi ste veoma staloženi i svesni ste da vam je na putu do uspeha potrebno mnogo strpljenja i nerava. Trudite se da ne preskočite nijedan stepenik jer verujete da ono što „ne platite na mostu, platićete na ćupriji“.

 

Sanjati da ste nekome nastojnik

Ukoliko ste vi nekome nastojnik, to ukazuje na loš znak. Verovatno ćete biti okrivljeni za nešto što niste uradili ili što niste mogli da sprečite. Biće vam dovoljno teško zbog svega što se desilo, a so na ranu će dodavati zlonamerni komentari čiji će cilj biti da vas povrede.

 

Sanjati da menjate nastojnika

Kada u snu menjate nastojnika, to implicira da ne znate ko su vam pravi prijatelji. Po prirodi ste veoma sumnjičavi i neproverene glasine su dovoljne da napadnete ljude iz okruženja. Nemate običaj da čujete i njihovu verziju zbog čega će početi da vam okreću leđa i da vas puštaju da verujete u šta god hoćete.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, bili ili promenili nastojnika, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija nastojnika

Nastojnik je kućepazitelj, domar.