NEPRIJATELJ

Sanjao sam Tumačenje sna
NEPRIJATELJ

Videti ga: želja će ti se ispuniti; sresti: neočekivane teškoće i brige; pobediti: sve je dobro što se dobro svrši!

Šta znači sanjati neprijatelja (protivnika)?

Ako u snu vidite neprijatelja ili protivnika, to ukazuje da će vam se želja ispuniti. Može se desiti da ćete se pomiriti sa osobom sa kojom ste bili u sukobu. Konačno ćete imati priliku da mu/joj kažete koliko vam znači i da, na obostrano zadovoljstvo, zakopate ratne sekire. Bićete veoma pažljivi kako nekim gestom ne biste upropastili ono što ste postigli.

 

Kada u snu sretnete neprijatelja, to oznacava brige i teškoće. Verovatno ne uspevate na vreme da postignete sve obaveze koje imate zbog čega strahujete od kritika nadređenih. Smatrate ih baucima koji su tu da vam upropaste život zbog čega sebi stvarate nepotrebnu tenziju. Trudite se ne privlačite pažnju na sebe, ali negativan stav i energija se brzo osete.

 

Sanjati da ste pobedili neprijatelja implicira da ćete se suočiti sa strahovima. Skupićete snagu da kažete „Dosta!“ svemu i svakome ko vas sputava. Po prirodi ste plašljivi i lako se pokolebate zbog čega ćete izbegavati društvo surovih realista koji u vašoj borbi vide sve svoje slabosti i žal za propuštenim prilikama.

 

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, sreli ili pobedili neprijatelja, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija neprijatelja (protivnika)

Neprijatelj je osoba sa kojom se ne slažemo i sa kojom smo u svađi.