NESREĆU DOŽIVETI

Sanjao sam Tumačenje sna
NESREĆU DOŽIVETI

Doživeti nesreću u snu znači da će vas prijatelj utešiti.

Šta znači sanjati nesreću?

Nesreća u snu označava da će vam mnoge stvari biti jasnije i da ćete bolje razumeti i sebe i druge.

 

Sanjati da ste doživeli nesreću

Ako ste u snu vi doživeli nesreću, to ukazuje da će vas prijatelji utešiti. Moguće je da ćete prolaziti kroz teške trenutke koji su vezani za vaš posao ili vezu. Kada vam budu najpotrebniji, prijatelji će biti uz vas i pomoći će vam da što bezbolnije prebrodite ono što vas muči.

 

Drugo značenje je da ćete nešto promeniti u životu. Verovatno ćete se suočiti sa problemom koji će vas naterati da se zapitate da li ste srećni i šta biste trebali da utadite kako biste to postali. Ranije ste sve odlagali čekajući i čuvajući se za posebne trenutke koji su prolazili pored vas, a koji se više neće ponoviti. Posvetićete se sebi i počećete da ostvarujete snove koje ste dugo odlagali.

 

Sanjati da je neko doživeo nesreću

Kada u vašem snu neko doživi nesreću, to označava pomirenje. Može se desiti da ćete zakopati ratne sekire i ponovo početi da se družite sa osobom koja vam je ranije bila bliska. Reći ćete jedno/a drugom/oj sve što vam je bilo na duši i trudićete se da ne ponavljate greške koje su vas zamalo koštale prijateljstva.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili doživeli nesreću, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija nesreće

Nesreća je događaj na putu u kome ima povređenih ili poginulih lica ili je nastala materijalna šteta.