NEVIDLJIV

Sanjao sam Tumačenje sna
NEVIDLJIV

Biti nevidljiv u snu znači da gajite uzaludne nade, a imati posla sa nevidljivim bićima vas upozorava da se ne date zbuniti.

Šta znači sanjati nevidljivog-nevidljivu?

U snu nevidljiva bića su povezana za vašu podsvest i najčešče vam poručuju da biste trebali nešto da ispravite ili da se pripazite.

 

Biti nevidljiv u snu

Ako ste vi nevidljivi u snu, to implicira da gajite uzaludne nade. Moguće je da ste zaljubljeni u osobu koja vas ne primećuje, ali vi svaki njegov/njen gest tumačite kao znak da mu/joj se dopadate. Ljutite se kada vam prijatelji ukažu na realnu situaciju koja je dijametralno suprotna od vaših želja i maštanja.

 

Drugo značenje je da ne volite da se eksponirate. Vi ste osoba koja uvek ostaje u senci i trudite se da ničim ne skrećete pažnju na sebe. Radije drugima prepuštate zasluge za ono što ste uradili, iako zbog toga ne napredujete na poslu. Ne volite da se hvalite, već se nadate da će vas se setiti oni koji su, zahvaljujući vama, uspeli.

Sanjati da imate posla sa nevidljivim bićima

 

Ukoliko u snu imate posla sa nevidljivim bićima, to upozorava da se ne date zbuniti. Verovatno neko pokušava da vas ubedi da ono što radite nije ispravno, iako ste se vi detaljno raspitali o svemu. Na trenutke ćete se pokolebati, ali na pravi put će vas vratiti ideja o cilju koji ste zacrtali.

Sanjati da vas proganjaju nevidljiva bića

Kada vas u snu proganjaju nevidljiva bića, to ukazuje da vam savest nije čista. Ne mora da znači da ste učili nešto loše, dovoljno je da nekome niste rekli sve što ste osećali. Žalićete zbog propuštenih prilika koje nećete moći da vratite, ali shvatićete da ne možete da upropastite život zbog njih.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste gledali film u kome se pojavljuju nevidljiva bića, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija nevidljivih bića

Nevidljiva bića mogu imati više značenja, a neka od njih su priviđenja, avet, zloduh, itd.