NJIVA

Sanjao sam Tumačenje sna
NJIVA

Videti njivu u snu znači da te očekuje uspeh u kući, a raditi na njivi znači da će ti se trud i rad isplatiti.

Šta znači sanjati njivu?

Njiva u snu najavljuje lepe događaje u vašem životu.

 

U snu videti njivu

Ukoliko u snu vidite njivu, to simbolizuje uspeh u kući. Moguće je da ćete uspeti da održite porodicu složnom uprkos mnogim preprekama i svakodnevnim problemima. Trudićete se da im poklonite svo vaše slobodno vreme što će iziskivati mnogo više truda nego da im date novac i prepustite da se sami o sebi staraju.

 

Sanjati da radite na njivi

Kada u snu radite na njivi, to znači da će vam se trud isplatiti. Verovatno ćete dobiti dugo očekivano i zasluženo priznanje koje će vam otvoriti mnoga vrata u karijeri. Nećete se opustiti već ćete nastaviti da ređate uspehe kako biste se ostvarili na poslovnom planu nakon čega ćete razmišljati o drugim stvarima.

 

Sanjati da bežite sa njive

Ako sanjate da bežite sa njive, to implicira da se stidite. Moguće je da želite nešto iz vaše prošlosti da sakrijete zbog čega vodite računa o svemu što kažete. Trudite se da delujete opušteno, ali nije vam svejedno kada vas uhvate u laži zbog čega nekima delujete sumnjivo.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili radili na njivi, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija njive

Njiva je obradivo zemljište na kome se uzagaja veliki broj biljaka.