NJUŠKA

Sanjao sam Tumačenje sna
NJUŠKA

Videti njušku u snu preti da neko želi da te osramoti.

Njuška – šta znači sanjati njušku?

Njuška u snu može imati i pozitivno i negativno značenje.

 

U snu videti njušku

Ako u snu vidite njušku, to ukazuje da će vam se neko obradovati. Moguće je da vas željno iščekuje osoba za koju niste ni znali da vam je toliko naklonjena. Biće vam drago da je bolje upoznate i da provedete neko vreme sa njim/njom, ali imaćete osećaj da vas posmatra kao uzora što će vas naterati da pazite na svaku reč.

 

Sanjati da perete životinjsku njušku

Ukoliko u snu perete životinjsku njušku, to označava svađu. Verovatno ćete nekoga isprovocirati što će rezultirati svađom i prebacivanjem koje ćete i jedan/jedna i drugi/a dugo pamtiti. Izgovorićete stvari koje vas dugo opterećuju, ali shvatićete da je bolje da ste se ugrizli za jezik i makar nešto ostavili za sebe.

 

Sanjati da mazite njušku

Kada u snu mazite njušku, to implicira da ćete se nekome umiljavati. Moguće je da se radi o osobi od koje očekujete uslugu, ali koja nikako da se odluči da li da vam ispuni želju. Inače ste veoma ubedljivi i uporni pa ne odustajete dok ne dobijete ono što ste zacrtali.

Ako vas njuška njuši

Nelagoda u stvarnom životu, radi nečega što se uradili davno, a to ste potpuno zaboravili. Zavisno od boje njuške ta nelagoda može biti veća ili manja, gdje svjetlije njuške označavaju manju nelagodu, a tamnije njuške veću nelagodu pa čak i javnu sramotu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli životinjsku njušku, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija njuške

Njuška je deo životinjskog lica koji se sastoji od nosa, usta i vilice.