OBLAKODER

Sanjao sam Tumačenje sna
OBLAKODER

Ako sanjate neboder to označava velike ambicije na javi.

Šta znači sanjati oblakoder (neboder)?

Ako u snu vidite oblakoder, to označava velike ambicije. Vi ste osoba koja ne prihvata „NE“ kao odgovor i smatrate da ne postoje nedostižni ciljevi. Šta god da radite, pružate maksimum zbog čega vam je, u većini slučajeva, uspeh zagarantovan.

 

Sanjati da gradite oblakoder

Ukoliko u snu gradite oblakoder, to ukazuje da ćete se skućiti. Moguće je da ćete u narednom periodu odlučiti da živite sami, sa cimerom/cimerkom ili voljenom osobom. Bićete puni planova i kreativnih ideja kako biste mogli da uredite novi životni prostor koji za vas ima veoma duboko značenje.

 

Sanjati da rušite oblakoder

Kada u snu rušite oblakoder, to implicira da ćete imati moćne neprijatelje. Verovatno ćete se sukobiti sa nekim ko je mnogo bogatiji i uticajniji od vas zbog čega ćete imati velike probleme. Pošto niste osoba koja može da se pretvara i da povuče reč, sa posledicama će se suočiti i vaši najmiliji.

 

Sanjati da ste na vrhu nebodera

Ako sanjate da ste na vrhu oblakodera, to simbolizuje pobedu. Vi svaki novi dan doživljavate kao izazov koji vam pruža mogućnost da prevazićete sebe i da postignete veći uspeh nego juče. Ne upoređujete se sa drugima već nastojite da pomerate zamišljene granice koje su vas u mnogim situacijama sputavale.

Sanjati da izlazite iz oblakodera

Kada u snu izlazite iz oblakodera, to znači da vam je potreban mir. Vi ste osoba koja je bila i na vrhu i na dnu pa razumete zašto se kaže da je sredina zlatna. Nemate želju da se eksponirate, već sanjate o kući na selu sa velikom baštom, cvećem i životinjama.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, gradili, rušili ili bili u oblakoderu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija oblakodera

Oblakoder je veoma visoka zgrada u kojoj ljudi stanuju.

Sinonimi: SOLITER