OBUĆA

Sanjao sam Tumačenje sna
OBUĆA

Nova obuća u snu simboliše prijatne vesti; pocepana obuća upozorava da ćeš dobiti suparnika/suparnicu u ljubavi.

Šta znači sanjati obuću?

Sanjati novu obuću

 

Ako u snu vidite novu obuću, to simbolizuje prijatne vesti. Moguće je da ćete čuti nešto čemu se niste nadali, ali će vas veoma obradovati. Utvrdićete da vam se lepe stvari dešavaju kada njima niste opterećeni i kada ne radite ništa na silu, već pustite da sve ide svojim tokom.

Sanjati pocepanu obuću

 

Ukoliko u snu vidite pocepanu obuću, to implicira da ćete dobiti suparnika/suparnicu u ljubavi. Može se desiti da će se u vašu vezu/brak umešati treća osoba koja će vašem/oj partneru/partnerki jasno dati do znanja šta prema njemu/njoj oseća. To će vas motivisati da rešite probleme kako ne bi imao/la potrebe da traži utehu od drugih.

Sanjati da krpite obuću

Kada u snu krpite obuću, to ukazuje da ste skromni. Verovatno nemate prohteve koji su tipični za vaše vršnjake, već se trudite da nikoga ne opterećujete i da pomognete koliko možete. Veoma ste realni i prizemni pa vam se ne dešava da se zanesete i razočarate čim se nešto ne odvija kako ste zamislili.

 

Sanjati da ste kupili obuću

Ako u snu kupite obuću, to znači da ćete promeniti ponašanje i razmišljanje. U narednom periodu rešićete da više vašeg vremena i novca trošite na sebe i svoje prijatelje, umesto na ljude koji vam crpe energiju. Prestaćete da se žalite zbog neuspelih planova i okrenućete se budućnosti i novim pobedama.

Sanjati da ste izgubili obuću

Kada u snu izgubite obuću, to implicira da imate visoke kriterijume. Vi ste osoba koja je sebi postavila određeni standard i sve ispod toga vam je neprihvatljivo. Smatrate da ste previše dobri da biste pristali na kompromise koji bi vas učinili nesrećnim/om i ugrozili vašu slobodu.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro krpili, kupili, izgubili, videli novu ili pocepanu obuću, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija obuće

Obuća je pokrivalo za noge koje služi da ih zaštiti ili u modne svrhe.