OBUĆAR

Sanjao sam Tumačenje sna
OBUĆAR

Sanjati obućara znači da ćeš na javi imati nepoželjne goste.

Šta znači sanjati obućara?

U snu videti obućara

 

Ako u snu vidite obućara, to ukazuje da ćete na javi imati nepoželjne goste. Verovatno ćete morati da se žrtvujete i da budete ljubazni prema ljudima koji će vas posetiti. Zanemarićete vaša osećanja i stavove i daćete sve od sebe da se pokažete kao dobar/dobra domaćin/domaćica.

Sanjati da ste vi obućar

 

Ukoliko ste u snu vi obućar, to implicira da ćete raditi ono što volite. Moguće je da će ljudi iz okoline očekivati da se bavite nečim što vas ne interesuje, ali vi ćete uspeti da se izborite za vaše snove. Shvatićete da se svetu ne može ugoditi i prestaćete da se nervirate zbog malicioznih komentara i njihove potrebe da vas ponize i povrede.

 

Sanjati da razgovarate sa obućarem

Kada u snu razgovarate sa obućarem, to znači da ste timski igrač. Vi ste osoba koja se trudi da upozna sve segmente posla koji radi, bez obzira da li su oni manje ili više zahtevni od vaših zaduženja. Sa kolegama ste u korektnim odnosima jer znate da od svakoga možete da naučite nešto novo i korisno.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli obućara ili ste vi obućar, to je sigurno ostavilo utisak.

Definicija obućara

Obućar je zanatlija koji pravi ili popravlja obuću.