OČEKIVATI NEKOGA

Sanjao sam Tumačenje sna
OČEKIVATI NEKOGA

Očekivati nekoga u snu upozorava da ćeš se razočarati na javi.

Šta znači sanjati da očekujete nešto/nekoga?

Sanjati da očekujete nekoga

 

Ako u snu očekujete nekoga, to je upozorenje da ćete se na javi razočarati. Moguće je da ćete se dogovoriti da se nađete sa osobom koju dugo niste videli, ali on/a će u poslednjem trenutku otkazati sastanak. Bićete povređeni i po glavi će vam se vrzmati da ne vredi da se samo vi trudite jer vam osećanja, očigledno, nisu uzvraćena.

Sanjati da očekujete nešto

 

Ukoliko u snu očekujete nešto, to implicira da vam slede poslovne brige. Može se desiti da ćete u narednom periodu imati finansijske gubitke koji će pokvariti vaše planove i naterati vas da trošite novac koji ste godinama štedeli. Bićete primorani da se zadužite i da uzmete kredite koje ćete dugo vraćati.

Sanjati da se od vas nešto očekuje

Kada u snu drugi od vas nešto očekuju, to označava odgovornost. Verovatno izgledate kao osoba koja tačno zna šta želi u životu zbog čega vas ljudi iz okruženja smatraju idolom i pitaju za savet. Iako vam komplimenti laskaju, ipak vam je neugodno jer morate da pazite na svaki korak kako ne biste pogrešili i tako negativno uticali na druge.

 

Sanjati da ništa ne očekujete

Ako u snu ništa ne očekujete, to simbolizuje predaju. Moguće je da ćete poniziti samoga/samu sebe i drastično spustiti kriterijume samo da biste ostali u vezi ili braku sa osobom koju volite. Zaboravićete kako izgleda biti srećan i nasmejan, ali uprkos svemu, neće vam padati na pamet da odete i tako se spasite torture. Vaša odluka će biti odraz negativnog stava i želje da kaznite sebe zbog greške koju ste napravili u prošlosti.

Sanjati da ste izneverili nečija očekivanja

Kada u snu izneverite nečija očekivanja, to ukazuje da ćete zapostaviti obaveze. Može se desiti da ćete više vremena želeti da posvetite sebi ne obazirući se na komentare da ste sebični i samoživi. Shvatićete da se niko o vama neće brinuti ukoliko to sami ne radite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro očekivali nekoga ili nešto, to je sigurno ostavilo utisak na vas.