OĆORAVITI

Sanjao sam Tumačenje sna
OĆORAVITI

Oćoraviti u snu upozorava na zlo, nevolje, probleme koji će vam se desiti na javi.

Šta znači sanjati da ste vi ili neko drugi oćoravili (oslepili)?

Sanjati da ste vi oćoravili

 

Ako u snu oćoravite, to upozorava na nevolje. Moguće je da će vam u narednom periodu sve krenuti po zlu zbog čega ćete zaključiti da je najbolje da ostanete u krevetu kako biste sprečili delovanje Marfijevog zakona. Smatraćete sebe malerom koji sve što dotakne upropasti. Može biti i upozorenje da je moguća smrt u  daljoj porodici. Moguće je da će preminuti osoba koja je već duže vreme bolesna, ali uprkos njegovom/njenom stanju, ta vest će vas zateći nespremnog/u. Podnećete je teže nego što ste mogli da pretpostavite, posebno kako budete postajali svesni da ga/je više nećete videti.

Sanjati da je neko drugi oćoravio

 

Ukoliko u snu neko drugi oćoravi, to označava opreznost. Verovatno u okruženju imate primere ljudi koji su loše prošli u životu zbog čega ćete odlučiti da učite na njihovim greškama. Držite se proverenih metoda i saveta jer ne želite da sebi i dragim ljudima stvarate nepotrebne muke.

Ako se pretvarate u snu da ste oslepili

Kada se u snu pretvarate da ste oćoravili, to implicira da ćete slagati. Po prirodi ste perfekcionista koji se neće pojaviti na fakultetu ili na poslu ukoliko nije uradio sve što se od njega očekuje. Radije ćete smisliti izgovor i ostati kod kuće nego da se obrukate i pojavite nedovoljni spremni i sigurni u svoje znanje.

Sanjati da se neko pretvara da je oćoravio

 

Ako se u snu neko pretvara da je oćoravio, to ukazuje da ćete biti zloupotrebljeni. Može se desiti da će osoba iz okruženja manipulisati vama i na taj pokušati da dobije novac ili nešto što mu/joj je potrebno. Osetićete grižu savesti i biće vam veoma teško da ne popustite pred ucenama koje vas pogađaju.

Sanjati da je voljena osoba oćoravila

Kada u snu voljena osoba oćoravi, to označava svađu. Moguće je da će prijatelj ili partner/ka biti pod tuđim uticajem i da će više verovati zlonamernim ljudima koji će želeti da vas zavade. Učinićete sve kako biste ga/je urazumili, ali razgovor će otići u pogrešnom smeru pa ćete započeti ozbiljnu raspravu.

Sanjati da idete za oslepelim

Ako u snu idete za oslepelim, to ukazuje da srljate u propast. Može se desiti da ćete svojom voljom slediti osobu koja se zalaže za pogrešne stvari. Bićete fascinirani njim/njom pa ćete prestati da razmišljate svojom glavom i da slušate one koji vam zaista žele dobro u životu.

Sanjati da je životinja oslepela

Kada u snu životinja oslepi, to znači da se plašite odgovornosti. Verovatno se ne usuđujete ni da uzmete kućnog ljubimca jer strahujete da niste sposobni da se o njemu starate. Voleli biste da vas drugi ozbiljno shvate, ali ne radite ništa kako biste dokazali da ste se uozbiljili i sazreli.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste vi ili neko iz okruženja oćoravili, to vam pravi ne samo fizičke nego i probleme psihološke prirode.

Definicija slepila

Slepilo je delimična ili potpuna nemogućnost vizuelne percepcije.