OČUH

Sanjao sam Tumačenje sna
OČUH

Očuh u snu znači da ćeš na javi zapasti u dugove.

Šta znači sanjati očuha?

Ako u snu vidite očuha, to upozorava da ćete na javi zapasti u dugove. Može se desiti da ćete zloupotrebiti nečiju dobru volju i spremnost da vam pomogne da se izvučete iz teške materijalne situacije. Pozajmićete veliku sumu novca od dotične osobe koja više neće želeti da vas finansira i tražiće da joj što pre vratiti ono što ste uzeli.

 

Sanjati da vi imate očuha

Ukoliko u snu vi imate očuha, to implicira da se osećate odbačeno. Moguće je da će u vašoj porodici doći do razlaza koji ćete veoma teško podneti. Uplašićete se da o vama niko više neće voditi računa zbog čega ćete se povući u sebe i promeniti ponašanje. Iako će svi pokušati da vas uvere u suprotno, vi ćete im terati inat i na pogrešan način ćete privlačiti pažnju.

 

Sanjati da ste vi očuh

Kada ste u snu vi očuh, to ukazuje da se plašite da ne pogrešite. Vi ste osoba kojoj je najvažnije da ima čistu savest koja će vam omogućiti da mirno spavate. Veoma ste obazrivi u ophođenju sa drugim ljudima jer ste svesni koliku štetu mogu naneti neprimerene reči ili, čak, pogledi. Trudite se da prema svakome budete korektni i da se stavite na njegovo/njeno mesto umesto da pomišljate na najgore i da osuđujete.

 

Sanjati da se svađate sa očuhom

Ako se u snu svađate sa očuhom, to označava netrpeljivost. Verovatno na vašem radnom mestu, u porodici ili među prijateljima postoji osoba sa kojom nikako ne možete da se složite. Imate osećaj da vas konstantno minira služeći se bolnim uspomenama iz vaše prošlosti koje koristi da vam napakosti.

Sanjati da se mirite sa očuhom

Kada se u snu mirite sa očuhom, to implicira da ćete se žrtvovati. Vaš moto je da „pametniji popušta“ zbog čega ćete pokušati da zakopate ratne sekire sa osobom sa kojom ste duže vreme u svađi. Shvatićete da time ništa ne dobijate, a da će članovima vaše porodice značiti da prestanete popreko da se gledate i da se ponašate kao da ste neprijatelji.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, svađali se ili mirili sa očuhom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija očuha

Očuh je muškarac koji zamenjuje oca ukoliko se majka, posle razvoda ili smrti muža, ponovo uda