ODGODITI – ODGAĐATI NEŠTO

Sanjao sam Tumačenje sna
ODGODITI – ODGAĐATI NEŠTO

Odgađati nešto u snu simboliše poslovne neprilike u stvarnosti.

Šta znači sanjati da odgađate nešto?

Sanjati da odgađate venčanje

 

Ako u snu odgađate venčanje, to implicira da niste sigurni u vaš izbor. Moguće je da se dvoumite oko izbora posla, studija ili zajedničkog života sa voljenom osobom. Muči vas što niste u stanju da presečete i donesete odluku za koju ćete biti sigurni da je u potpunosti ispravna.

Sanjati da odgađate lekarski pregled

 

Ukoliko u snu odgađate lekarski pregled, to označava bolest. Verovatno ste svesni da imate zdravstveni problem kome biste trebali da posvetite više pažnje, ali podsvesno bežite od suočavanja sa realnošću. Lakše vam je da sebe i druge zavaravate kako je sve u redu, umesto da stisnete zube i da se žrtvujete za bolje sutra.

Sanjati da odgađate posetu

Kada u snu odgađate posetu, to simbolizuje nesporazum. Moguće je da ste čuli nešto loše o osobi sa kojom ste bili bliski zbog čega izbegavate da popričate sa njom i da razjasnite nedoumice. Vaša loša osobina je što ne saslušate obe strane, već zaključak donosite na osnovu neproverenih informacija.

 

Sanjati da odgađate ispit

Ako u snu odgađate ispit, to ukazuje da ste tremaroš. Vi ste osoba koja ima jako malo vere u sebe i svoje znanje zbog čega odajete utisak nekoga ko se ne trudi dovoljno i ko nema nikakve ambicije. Posebno vas plaše nastupi u javnosti kada veoma lako zaboravite sve što ste spremili i samo želite da pobegnete.

Sanjati da odgađate trudnoću

Kada u snu odgađate trudnoću, to znači da ste pod pritiskom. Verovatno partner/ka i vi nemate iste planove za budućnost zbog čega svako na silu nameće svoje prioritete. Jedna strana će želeti da se posveti porodici, druga karijeri, ali nikako nećete uspeti da se dogovorite i da pristanete na kompromis.

Sanjati da odlažete orgazam

Ako u snovima odlažete orgazam za oba pola znači dug i zdrav život.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro odlagali ispit, venčanje ili posetu lekaru, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija odlaganja

Odlaganje je ostavljanje obaveza za kasnije.