ODLIKOVANJE

Sanjao sam Tumačenje sna
ODLIKOVANJE

Videti odlikovanje u snu označava da te čeka visok položaj ili nagrada.

Šta znači sanjati odlikovanje?

U snu videti odlikovanje

 

Ako u snu vidite odlikovanje, to ukazuje da vas čeka visok položaj ili nagrada. Moguće je da će vam se strpljenje isplatiti i da ćete dobiti ono što ste zaslužili. Bićete priznati na poslu i u društvu što će izazvati pozitivne, ali zavidne reakcije koje će vam pokazati ko vam je iskren prijatelj i ko vam želi dobro.

Sanjati da ste odbili odlikovanje

 

Ukoliko u snu odbijete odlikovanje, to znači da ste pošteni. Verovatno ćete smatrati da postoje osobe koje više od vas zaslužuju određene privilegije zbog čega ćete njima prepustiti nešto što je vama namenjeno. Niko neće očekivati takav gest, ali nakon njega, dokazaćete da ste pravedni i da ne želite da se kitite tuđim perjem.

 

Sanjati da ste izgubili odlikovanje

Kada u snu izgubite odlikovanje, to implicira da ćete zaboraviti vaše dužnosti. Može se desiti da ćete se ponašati suprotno od onoga što ste obećali zapostavljajući obaveze koje su vam poverene. Pokušaćete da ubedite sebe i druge da tako svi postupaju, ali osećaj krivice će vam dati do znanja da se samo zavaravate.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, dobili ili izgubili odlikovanje, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija odlikovanja

Odlikovanje je najviše znak koji se dodeljuje pojedincu ili zajednici za istaknute zasluge.