ODRPAN BITI

Sanjao sam Tumačenje sna
ODRPAN BITI

Videti sebe odrpanog u snu upozorava da se paziš, imaš dosta neprijatelja.

Šta znači sanjati da ste vi ili neko drugi odrpani?

Sanjati da ste odrpani

 

Ako ste u snu vi odrpani, to je upozorenje da se pazite. Moguće je da ćete u narednom periodu imate velike probleme koji će vam jasno pokazati ko vam je prijatelj, a ko se samo pretvara. Pružiće vam podršku i ljudi od kojih je niste očekivali, dok će vas mnogi razočarati.

Sanjati da je neko odrpan

 

Ukoliko u snu vidite odrpanu osobu, to označava sažaljenje. Verovatno nećete imati srca da prekinete vezu, prijateljstvo ili poslovnu saradnju sa osobom koja se previše za vas vezala. Pokušaćete da mu/joj na lep način objasnite da dalje želite sami, ali on/a to nikako neće moći da shvati.

Sanjati da se svađate sa odrpanom osobom

Kada se u snu svađate sa odrpanom osobom, to implicira da ste tvrdoglavi. Vi se ne smirujete dok ne isterate po vašem, bez obzira što bi to moglo drugima da stvori neprilike. Navikli ste da ispravljate krive drine i svaku nepravdu shvatate suviše lično zbog čega preterujete i obične šale tumačite kao provokaciju.

 

Sanjati da pomažete odrpanoj osobi

Ako u snu pomažete odrpanoj osobi, to ukazuje da ste plemeniti. Vi ste osoba koja je u stanju da i poslednji dinar da nekome koga ne poznaje ukoliko vidi da mu/joj je potreban. Zbog vaše dobrodušnosti, često ste nailazili na ljude koji su vas zloupotrebljavali, ali vi ne umete drugačije da se ponašate.

Sanjati da ljubite odrpanu osobu

Kada u snu ljubite odrpanu osobu, to simbolizuje neočekivane emocije. Može se desiti da će vam se dopasti osoba o kojoj nikada ranije niste razmišljali na takav način. Shvatićete da vam ne izlazi iz glave i da jedva čekate da odete na posao, fakultet, ili neko drugo mesto na kome se obično srećete.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli nekog da je odrpan ili ste bili odrpani, to je sigurno ostavilo utisak na vas.