OFICIR

Sanjao sam Tumačenje sna
OFICIR

Videti oficira u snu znači da ćeš teško postići slavu i čast na javi.

Šta znači sanjati oficira?

Ako u snu vidite oficira, to implicira da ćete teško postići slavu. Moguće je da ćete kroz život morati da se probijate sami ne računajući na tuđu pomoć. Za razliku od vaših vršnjaka, nećete imati uticajne roditelje ili poznanike koji bi vam olakšali borbu na putu ka vrhu. Zbog toga ćete i najmanji uspeh ceniti i truditi se da ga ne ugrozite.

 

Sanjati da ste vi oficir

Ukoliko ste u snu vi oficir, to ukazuje da vas očekuje velika odgovornost. Verovatno ćete na poslu biti unapređeni što će zahtevati mnogo više vremena i posvećenosti obavezama koje će vam biti poverene. Najteže će vam pasti to što ćete morati da smanjite izlaske kako biste kod kuće završili sve što niste stigli u preduzeću.

 

Sanjati da se ljubite sa oficirem

Kada se u snu ljubite sa oficirem, to označava nestabilnu vezu. Moguće je da ste ludo zaljubljeni u osobu sa kojom nikada ne znate na čemu ste. Iako vas njegovo ponašanje ljuti, čim ga vidite, u stanju ste sve da mu oprostite. Vaša največa greška je stav da ćete ga vi promeniti zbog čega se ne usuđujete da raskinete.

 

Sanjati oficira sa ružom

Ako u snu vidite oficira sa ružom, to znači da ste u nedoumici. Verovatno imate veliki broj udvarača zbog čega ne možete da se odlučite sa kim želite da se zabavljate. Znate za izreku da „izbirač naiđe na otirač“ pa analizirate svaku sitnicu kako biste lakše uvideli ko vam najviše odgovara.

Sanjati da se raspravljate sa oficirem

Kada se u snu raspravljate sa oficirem, to je upozorenje da će vas šef opomenuti. Može se desiti da u narednom periodu nećete biti na visini zadatka koji ćete dobiti što će razbesneti vaše nadređene. Tražiće od vas da duže ostajete na poslu i da, kako znate i umete, u dogovorenom roku uradite ono što se od vas očekuje.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, ljubili ili se svađali sa oficirem, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija oficira

Oficir je pripadnik uniformisane službe koji se nalazi na odgovornoj dužnosti.