PACOVI

Sanjao sam Tumačenje sna
PACOVI

U snu miševi predstavljaju sramotu, poniženje, bolest, prevaru koja će te zadesiti na javi.

Šta znači sanjati pacove (miševe)?

Ako u snu vidite pacove, to upozorava da ćete doživeti sramotu. Moguće je da će vas neko uvrediti što će vas zateći nespremnog/u i ostaviti bez teksta. Nećete moći da verujete na šta su ljudi sve spremni kako bi sebe uzdigli i pitaćete se čime ste ovo zaslužili. Iako će vam biti teško, pokušaćete da se ponašate dostojanstveno i da ne odgovarate na provokacije.

 

Sanjati da jurite pacove

Ukoliko u snu jurite miševe, to implicira da ćete se sa nekim nadmudrivati. Verovatno na poslu ili kod kuće imate osobu koja voli da vas provocira i da se pravi pametna. Za svaki susret sa njim/njom posebno ćete se pripremati i smišljati kako biste mogli da mu/joj pokažete da ste, po svim parametrima, iznad njegovog/njenog nivoa.

 

Sanjati da ubijate pacove

Kada u snu ubijate miševe, to znači da ćete stvari preuzeti u svoje ruke. Moguće je da ste dugo bili odsutni sa posla pa su kolege funkcionisale po principu: „kada mačke nema, miševi kolo vode“. Vratićete se na svoje mesto i ponovo uspostaviti pravila kojih su se ranije pridržavali.

 

Sanjati da se plašite pacova

Ako se u snu plašite pacova, to ukazuje da energiju trošite na gluposti. Vi ste osoba koja veliku pažnju pridaje nevažnim stvarima dok za ono što je zaista bitno vam ne ostaje ni vremena, a ni strpljenja. Imate kratak fitilj i lako vas iznerviraju sitnice pa to neraspoloženje prenosite i na druge ljude.

Sanjati da gajite pacova

Kada u snu gajite pacova, to označava štetu. Može se desiti da će vas neko kome verujete izdati zbog čega ćete biti veoma razočarani. Svi će vas nervirati konstatacijom da su vam rekli da će se to desiti i da su vas upozorili što vama u datom trenutku ništa korisno neće doneti.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, jurili, ubili, uplašili se ili gajili pacova, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pacova

Pacov je glodar koji potiče iz Azije.

Sinonimi: MIŠEVI, ŠTAKOR