PADOBRAN

Sanjao sam Tumačenje sna
PADOBRAN

Videti padobran u snu znači da te očekuje bolest, tuga.

Šta znači sanjati padobran?

Ako u snu vidite padobran, to označava tugu. Moguće je da ćete doći do bolnog saznanja da vi i partner/ka nemate iste ciljeve za budućnost i da sa njim/njom uzalud gubite vreme. Biće vam teško da prolazite kroz bolne faze koje prethode rastanku, ali shvatićete da je za vas najbolje da ostanete dosledni svojoj odluci.

 

Sanjati da skačete padobranom

Ukoliko u snu skačete padobranom, to simbolizuje dobar provod. Verovatno ćete otići negde sa društvom i uživati u zanimljivom sadržaju koji će vam nuditi mesto u kom odsedate. Bez obzira da li se radi o skijanju, planinarenju, plivanju, ili drugoj vrsti rekreacije, maksimalno ćete se opustiti i zaboraviti na obaveze koje vas čekaju.

 

Sanjati da neko drugi skače padobranom

Kada u snu neko drugi skače padobranom, to implicira da ste plašljivi. Vi ste osoba koja ne voli da rizikuje i može se reći da pasivno posmatrate život oko sebe bez preteranog učešća u istom. Divite se hrabrosti drugih ljudi i voleli biste da budete kao oni, ali strah i sumnje vas ometaju na svakom koraku.

 

Sanjati da vam se padobran nije otvorio

Ako vam se u snu padobran ne otvori, to upozorava na bolest. Moguće je da ne brinete o sebi već dozvoljavate da vas svaka sitnica pogodi i iznervira. Ako se na to doda i nezdrav način života, dobićete kombinaciju zbog koje biste uskoro mogli da završite u bolnici ili sa ozbiljnim posledicama.

Sanjati da se nekome padobran nije otvorio

Kada se u snu padobran nekome ne otvori, to ukazuje da vas grize savest. Verovatno mislite da ste mogli više da učinite za osobu čija vas smrt ili odlazak boli. Žao vam je što mu/joj češće niste davali do znanja koliko vam znači, već ste vreme trošili na ljude koji to ničim nisu zaslužili.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili skakali padobranom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija padobrana

Padobran je naprava koja usporava pad kroz atmosferu.