PADOBRANAC

Sanjao sam Tumačenje sna
PADOBRANAC

Padobranac u snu simboliše dobitak na javi.

Šta znači sanjati padobranca?

Ako u snu vidite padobranca, to simbolizuje dobitak. Moguće je da će vam neko saopštiti lepu vest koju niste očekivali. Mnogo toga će zavisiti od vas pa ćete se truditi da maksimalno iskoristite i opravdate šansu koja vam je pružena. Ukoliko vas je neko preporučio, nikako nećete hteti da ga/je izneverite ili obrukate.

 

Sanjati da ste vi padobranac

Ukoliko ste u snu vi padobranac, to ukazuje da vas očekuju avanture. Verovatno ćete se upustiti u nešto nepoznato gde će do izražaja doći vaša snalažljivost i sposobnost prilagođavanja. To može biti roditeljstvo ili neki značajan projekat koji će vas promeniti i učiniti još boljom osobom.

 

Drugo značenje je da ćete se osetiti suvišnim/om. Moguće je da u okruženju ne nailazite na razumevanje koje vam je potrebno. Smatrate da bi svi bili srećniji kada biste otišli negde daleko. Najradije biste izašli iz sopstvene kože, ali nezadovoljstvo koje osećate će vas pratiti i na kraju sveta.

 

Sanjati da je voljena osoba padobranac

Kada je u snu voljena osoba padobranac, to implicira da se brinete za njega/nju. Verovatno se vaš partner/ka bavi poslom koji je neizvestan i poprilično opasan. Često strahujete za njegovu/njenu bezbednost i molite se da živ/a i zdrav/a stigne kući.

Sanjati da je padobranac poginuo

Ako u snu vidite da je padobranac poginuo, to znači da saosećate sa tuđim nevoljama. Vi ste veoma empatična osoba koja se lako stavlja u poziciju ljudi koji imaju neki problem. Zato bez razmišljanja pomažete i onima koji nisu bili dobri prema vama. Trudite se da nikoga ne osuđujete jer ne znate kako biste se poneli u sličnoj situaciji.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili bili padobranac, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija padobranca

Padobranac je čovek koji skače sa padobranom, napravom koja usporava pad kroz atmosferu.