PALATA

Sanjao sam Tumačenje sna
PALATA

Sanjati da živite u palati: dobićete jakog zaštitnika, ugledno poznanstvo; imati palatu: čuvaj se zavidljivih ljudi; lutati po palati upozorava da smanjiš troškove.

Šta znači sanjati palatu (dvorac)?

Ako u snu vidite palatu, to označava ambiciozne želje. Moguće je da ćete u jednom periodu vašeg života više težiti materijalnim dobrima zapostavljajući sve one od kojih nemate nikakvu korist. Kada postignete cilj, shvatićete da osećate prazninu jer nemate sa kim da podelite sve što ste stekli, pa ćete pokušati da ispravite grešku.

 

Sanjati da živite u palati

Ukoliko u snu živite u palati, to ukazuje da ćete dobiti jakog zaštitnika. Verovatno ćete upoznati osobu pored koje ćete se osećati kao beli medved pa niko neće smeti ni da vas popreko pogleda. Izuzetno će vam prijati takav tretman, ali shvatićete da on ima cenu, a od vas će zavisiti da li ste spremni da je platite.

 

Sanjati da imate palatu

Kada u snu imate palatu, to je upozorenje da se čuvate zavidnih ljudi. Vi ste osoba koja svojom pojavom privlači pažnju pa niko prema vama nije ravnodušan. Ljudi vas ili vole ili ne vole, pa često o sebi možete čuti laži i dezinformacije koje su nastale samo na osnovu predrasuda, ali koje bi mogle da vam naprave probleme.

Sanjati da lutate palatom

 

Ako u snu lutate palatom, to implicira da biste trebali da smanjite troškove. Verovatno ni sami ne znate koliko tašni, cipela, parfema i ostalih sitnica imate, ali uvek se žalite da nemate šta da obučete. Mnogi vas savetuju da novac uložite u nešto što od čega ćete imati zaradu, a ne u stvari koje su aktuelne jednu sezonu nakon čega mogu da se bace.

Sanjati da gradite palatu

Ukoliko u snu gradite palatu, to znači da želite nekoga da fascinirate. Moguće je da su vas u prošlosti roditelji potcenjivali stvarajući vam osećaj niže vrednosti od koga niste uspeli da se oporavite i da sami poverujete da zaista jeste onakvi kakvim se prikazujete. To će nastaviti da vas proganja pa ćete uvek imati utisak da možete bolje.

Sanjati da napuštate palatu

Kada u snu napuštate palatu, to označava razočaranje. Može se desiti da ste od veze, prijateljstva ili posla imali velika očekivanja koja se nisu ostvarila. Shvatićete da je za vas mnogo bolje da se vratite na staro i da budete skromniji kako se ne bi desilo da visoko poletite, a nisko padnete.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, živeli, imali, gradili ili napuštali palatu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija palate

Palata je luksuzni objekat u kome živi aristokratija.

Sinonimi: DVORAC