PANCIR (oklop)

Sanjao sam Tumačenje sna
PANCIR (oklop)

Videti pancir u snu upozorava na opasnost; nositi ga znači da dolaze dani bezbrižnosti, blagostanja i sigurnosti.

Šta znači sanjati pancir (oklop)?

Ako u snu vidite pancir, to upozorava na opasnost. Verovatno ćete se, ni krivi, ni dužni, naći usred rasprave koja će pretiti da ugrozi vašu bezbednost. Mnogo ćete razmišljati o svemu što se desilo i što je moglo da se desi pa ćete zaključiti da je najbolje da kupite predmete koji će vam pomoći da se odbranite, kao i da krenete na kurs samoodbrane.

 

Sanjati da nosite pancir

Ukoliko u snu nosite pancir, to simbolizuje bezbrižnost. Moguće je da ćete u narednom periodu biti sa osobom pored koje se uvek osećate sigurno. U njegovom/njenom društvu verujete da sve možete zbog čega veoma patite kada ste i par dana razdvojeni.

 

Sanjati da neko drugi nosi pancir

Kada u snu neko drugi nosi pancir, to implicira da ćete snositi posledice za nešto što niste uradili. Može se desiti da ćete na sebe preuzeti tuđu krivicu jer ćete hteti da zaštitite dotičnu osobu. Iako su vaše namere plemenite, učinićete mu/joj magareću uslugu jer će očekivati da uvek drugi sređuju nered koji je napravio/la.

 

Sanjati da kupujete pancir

Ako u snu kupujete pancir, to označava svađe. Verovatno ste svesni da vas očekuju rasprave sa protivnicima zbog čega ćete se unapred naoružati informacijama i činjenicama koje neće moći da poreknu. Istina će biti na vašoj strani, ali postoje i drugi faktori koji će odlučiti kome će se šef, sud ili neka druga institucija prikloniti.

Sanjati da prodajete pancir

Kada u snu prodajete pancir, ukazuje da ćete prihvatiti poraz. Moguće je da ćete se zasititi nekog posla ili ljudi i više nećete imati snage da im objašnjavate da sve radite u njihovu korist. Pustićete ih da se sami snalaze, a vi ćete samo čekati priliku da odete odatle i da ih više ne gledate.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, nosili, kupili ili prodali pancir, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pancira

Pancir je oklop od metalnih ploča koji ljude štiti od metka.