PANTALONE

Sanjao sam Tumačenje sna
PANTALONE

Nove: radost; stare: brige; prljave, poderane: ogovaranje, poniženje, sramota; obući pantalone znači da ćeš doživeti čast i priznanje; svući ih: propast, gubitak; krpiti: novčane neprilike će te snaći.

Šta znači sanjati pantalone?

Sanjati nove pantalone

 

Ako u snu vidite nove pantalone, to simbolizuje radost. Vi ste osoba koja ne voli ni od koga da zavisi pa ćete radije nositi i koristiti stare stvari dok ne sakupite dovoljno novca da ih obnovite. Ne pridajete veliki značaj materijalnom, ali ono predstavlja vašu samostalnost i odricanja koja su vas dovela tu gde ste sada.

Sanjati stare pantalone

 

Ukoliko u snu vidite stare pantalone, to implicira da ste zabrinuti. Moguće je da u prethodnom periodu niste vodili računa o ishrani zbog čega vas muka uhvati i na samu pomisao o stvarima koje ste ranije nosili. Ne usuđujete se da ih probate i stalno obećavate sebi da ćete od ponedeljka krenuti na vežbe i na dijetu.

Sanjati prljave pantalone

Kada u snu vidite prljave pantalone, to označava ogovaranje. Verovatno ljudi iz vašeg okruženja jedva čekaju da neko napravi bilo kakvu grešku da bi imali o čemu da raspravljaju. Iako se trudite da izbegavate takve razgovore, počeli ste da primećujete mane koje dotični najčešće ismevaju.

Sanjati da oblačite pantalone

 

Ako u snu oblačite pantalone, to ukazuje da ćete doživeti čast. Moguće je da će vam na poslu ili u porodici konačno dati mesto koje zaslužujete. Morali ste mnogo da se borite i da se dokazujete što će rezultirati novim odgovornostima koje će vam biti poverene.

Sanjati da svlačite pantalone

Ukoliko u snu svlačite pantalone, to upozorava na gubitak. Verovatno nećete uspeti da se oduprete nekim iskušenjima i dopustićete da slabosti zagospodare vama. Kao posledica toga, može se desiti da će vas napustiti partner/ka i da će vaša reputacija biti ozbiljno ugrožena.

Sanjati da krpite pantalone

Kada u snu krpite pantalone, to implicira da će vas snaći finansijske poteškoće. Moguće je da duži vremenski period nećete sebi ništa novo priuštiti, a svaki dinar koji sačuvate, potrošićete na članove porodice. Srećni ste ako uspete njih da nasmejete zbog čega vam ne pada teško da živite skromno i da se odričete svakog luksuza.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli nove, stare, pocepane, prljave, ili ste oblačili, svlačili ili krpili pantalone, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pantalona

Pantalone su deo odeće kojim se prekriva donji deo tela.