PARADAJZ – RAJČICA

Sanjao sam Tumačenje sna
PARADAJZ – RAJČICA

Jesti paradajz u snu znači da skrivate svoju ljubav od drugih ljudi.

Šta znači sanjati paradajz (rajčicu)?

Ako u snu vidite paradajz, to označava neosnovane nade. Moguće je da će vaša očekivanja biti veća od truda koji ste uložili pa nećete uspeti da ostvarite plan u zacrtanom roku. Nećete biti kritični i iskreni prema sebi, već ćete greške pripisivati drugima i optuživati ih za poraz koji ste doživeli.

 

Sanjati da jedete paradajz

Ukoliko u snu jedete paradajz, to ukazuje da svoju ljubav skrivate od drugih. Verovatno je neko od vas dvoje zauzet pa ste primorani da se pretvarate da vaša veza ne postoji. Nemate ideju kuda će vas sve to odvesti, ali ne želite da prekinete jer se ponovo osećate živim/om i mnogo bolje ste raspoloženi.

 

Sanjati da berete paradajz

Kada u snu berete paradajz, to znači da će vas se strpljenje isplatiti. Moguće je da ste vaša osećanja priznali osobi koja, u datom trenutku, nije mogla da vam uzvrati na isti način. Rešićete da i sebi i njemu/njoj date malo vremena kako biste oboje shvatili šta želite i doneli najbolju odluku.

 

Sanjati truo paradajz

Ako u snu vidite truo paradajz, to implicira da se ne nadate poboljšanju. Verovatno želite da poradite na odnosu koji je zapao u tešku krizu i ima vrlo male šanse da bude kao pre. Potrudićete se da pokrenete i drugu stranu, ali on/a će već naći adekvatnu zamenu i neće želeti ništa sa vama.

Sanjati da sadite paradajz

Kada u snu sadite paradajz, to ukazuje da ćete imati posla. Vi ste osoba koja nema vremena da se žali na krizu jer uvek nađete nešto da se zanimate. Moto koji vas pokreće je: „Dokon um đavolje igralište“ zbog čega često pristajete da radite bez novčane naknade nakon čega vam se otvaraju nova vrata i ostvarujete nove kontakte.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, jeli, brali ili sadili paradajz, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija paradajza

Paradajz je jednogodišnja biljka čiji je plod crvene boje i smatra se povrćem, a u stvari je voće.