PARFEM

Sanjao sam Tumačenje sna
PARFEM

Mirisati: preteruješ u zahtjevima; imati: brige, razočaranje; kupovati: veliki izdaci; pokloniti nekome parfen znači da na sebe preuzimaš velike obaveze.

Šta znači sanjati parfem?

Ako u snu vidite parfem, to ukazuje da ćete nekoga obradovati. Moguće je da je u poslednje vreme neko bio veoma ljubazan prema vama i pomogao vam je da brže završite obaveze koje vam teško padaju. Osetićete veliku zahvalnost i želećete na neki način da se odužite pa ćete mu/joj kupiti poklon koji će ga/je oduševiti.

 

Sanjati da mirišete parfem

Ukoliko u snu mirišete parfem, to implicira da preterujete u zahtevima. Vi ste osoba koja ide na sve ili ništa pa se ne zadovoljavate osrednjim rezultatima i ponudama. Po prirodi ste perfekcionista i veoma lako svakome nađete manu koja vas sprečava da mu/joj se približite i ostvarite saradnju ili vezu čiji je ishod neizvestan.

 

Sanjati da se parfemišete

Kada se u snu parfemišete, to označava zavođenje. Verovatno ćete želeti da iznenadite voljenu osobu i da mu/joj priredite nezaboravno veče. Potrudićete se da sve bude savršeno, nalik na scenu iz filma. Bićete malo nervozni i na pamet će vam padati propusti koje partner/ka neće ni primetiti.

Sanjati da imate parfem

 

Ako u snu imate parfem, to znači da ćete se razočarati. Moguće je da ste sebi postavili cilj za koji ste se borili, ali kada ste ga dostigli, shvatili ste da i dalje osećate prazninu. Verovali ste da će na taj način svi vaši problemi biti kao rukom odneseni, ali ispostavilo se da ste neke vrednosti precenili.

Sanjati da kupujete parfem

Ukoliko u snu kupujete parfem, to simbolizuje velike izdatke. Može se desiti da ćete imati radove u stanu/kući koji će zahtevati da uložite mnogo novca. Pošto ste neko ko mnogo vodi računa o životnom prostoru, uredićete sve kako ste zamislili i smatraćete to dobrom investicijom.

Sanjati da poklanjate nekome parfem

Kada u snu nekome poklonite parfem, to implicira da ćete preuzeti velike obaveze. Vi ste osoba koja se uvek trudi da pruži svoj maksimum, ali u narednom periodu ćete preceniti vaše mogućnosti i preopteretićete se. Sve ćete započeti, ali ništa nećete završiti zbog čega ćete biti veoma nervozni i isfrustrirani.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili, dobili, mirisali, imali ili poklonili parfem, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija parfema

Parfem je smesa koja na ljudskom telu ili predmetima ostavlja prijatan miris.