PASTORAK – PASTORKA

Sanjao sam Tumačenje sna
PASTORAK – PASTORKA

Sanjati da imate pastorka/pastorku u snu znači da će vas preokupirati brige.

Šta znači sanjati pastorka (pastorku)?

Sanjati da imate pastorka/pastorku

 

Ako u snu imate pastorka, to ukazuje da ste zabrinuti. Moguće je da ne smete da reagujete u određenoj situaciji jer se plašite da biste bili pogrešno shvaćeni. Osećate se bespomoćno i pazite na svaku reč dok se u sebi nervirate. Znate da mnogi ljudi ne vole istinu i uverili ste se da je za vas najbolje da prećutite.

Sanjati da ste vi pastorak/pastorka

 

Ukoliko ste u snu vi pastorak, to implicira da se osećate zapostavljeno. Verovatno mislite da vam članovi porodice, voljena osoba ili prijatelji ne poklanjaju dovoljno pažnje zbog čega se pitate čime ste to zaslužili. Smatrate da je problem u vama pa ne uspevate da se opustite i da budete prirodni već se trudite da im se dopadnete i da im pokažete da ste vredni njihove ljubavi.

Sanjati da se svađate sa pastorkom

Kada se u snu svađate sa pastorkom, to označava sukob interesa. Moguće je da neko pokušava da zauzme vaše mesto u kući ili na poslu zbog čega se osećate ugroženo. Ne volite da vam se drugi mešaju u odluke pa i u dobronamernim savetima naslućujete pokušaje nametanja tuđeg mišljenja.

 

Sanjati da razgovarate sa pastorkom

Ako u snu razgovarate sa pastorkom, to simbolizuje slogu. Vi ste osoba koja ne voli da ulazi u konflikte i trudite se da sve rešite mirnim putem. Imate dobru intuiciju pa uvek odredite pogodan trenutak za pregovore, dok provokacije i svađe izbegavate jer znate da ne vode ničemu.

Sanjati da ne prihvatate pastorka/pastorku

Kada u snu ne prihvatate pastorka, to znači da ste sebični. Verovatno partnera/partnerku ne prihvatate takvog kakav jeste već tražite da se menja kako bi vam ugodio. S’ druge strane, vi niste spremni na kompromise i želite ono što zauzvrat ne pružate.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko imate pastorka ili ste vi nekome pastorak, to je sigurno ostavilo jak utisak.

Definicija pastorka

Pastorak/pastorka je dete iz pređašnjeg braka sadašnjem bračnom drugu.